Смяна на счупено стъкло

Всеки с модерен телефон си е задавал въпросът „Колко струва смяна на предно стъкло?“.

Еднозначен отговор на този въпрос няма, защото зависи от различни фактори. Също така има разлика между стъкло, дисплей и тъчскрийн. И трите са части, които при съвременните мобилни устройства все по-често са трудни или дори невъзможни за отделяне едни от други.

Смяната на стъклото е по-евтина от тази на целия комплект, но поради трудността си, тази услуга не се предлага навсякъде.
Тъчскрийнът е сензорен панел, който реагира на докосване. С негова помощ комуникирате със смартфона, задавайки команди с пръст. Тъчскрийнът предава движения ви на мобилния телефон и той реагира.

Самото стъкло е най-изложено на външни въздействия и замърсявания. Нужна е професионална преценка, за да се каже дали е пукнато стъклото или някоя от другите части.
Техниците, работещи в нашите сервизи, разполагат с необходимия опит и техника, за да поправят предното стъкло на телефона ви.

Смяна на предно стъкло на телефон

Понякога даден модел не позволява да се смени само стъклото, защото не може да се отдели от тъчскрийна. При такива ситуации се подменя и той. Лепене на пукнато стъкло на телефон също е възможно, но не ви го препоръчваме като финално решение.

Ако виждате нормален образ и смартфонът реагира при докосване, то заключението е ясно – предното стъклото е пукнато.

Ние можем да извършим смяна на предно стъкло за следните марки:

  • Samsung
  • Xiaomi
  • iPhone
  • Huawei
  • Lenovo и др.

Всяка от тези марки е специфична. Някои модели са по-лесни от други. Цените варират спрямо спецификите. При нас ще получите професионално обслужване и конкурентни цени.

Смяна на стъкло на таблет на отлична цена

Освен за вашия смартфон, ние от MLgroup можем да помогнем със смяната на стъклото на таблета ви също. Цените са упоменати в онлайн каталога ни, както и таблетите, за които имаме налични резервни части.

Елате в някой от сервизите ни в София и ни позволете да поправим мобилното ви устройство на разумни цени.