Зарядни за мобилни телефони

В тази категория на сайта ни ще намерите широка гама от зарядни за телефони като – Samsung, Huawei, Xiaomi, Apple, Nokia и много други. Можете да избирате измежду бързи и безжични зарядни, а също и такива за кола. Ние продаваме само висококачествени продукти с гарантиран произход. Все повече хора ни се доверяват ежедневно и избират именно mlgroup.bg, за да закупят своето зарядно устройство. Ето видовете, за които клиентите ни питат най-често.

Зарядно за айфон

При нас ще намерите зарядни за айфон на достъпни цени – около 30 лева. Те се различават в зависимост от техните модели, мощност и т.н. Зарядните за айфон са изработени от огнеопорен материал и предлагат Qualcomm 3 технология, която осигурява до 75% по-бързо зареждане спрямо нормално зарядно устройство. Производителят е XO.

В комплекта е включен и Type-C кабел. Това го прави подходящ за зареждане и на смартфони с операционна система Android.
Ако се нуждаете от зарядно за айфон можете да разгледате моделите, които са налични в онлайн магазина ни още сега.

Безжично зарядно

Определено това е видът, който набира все по-голяма популярност през последното десетилетие. Голяма част от клиентите ни държат да имат безжични зарядни като допълнение къс основното. Предимството на тези модели е огромно. Те са компактни и лесни за пренасяне. Това ги прави възможни за използване навсякъде където и когато ви потрябват.

Съветваме ви да заложите на модел с по-голяма мощност – 15W, 18W и нагоре. Колкото по-голяма е мощността, толкова повече мобилни устройства ще можете да захранвате едновременно. Цените могат да варират на пазара, но при нас са средно около 50 лева.

Зарядно за кола

Зарядните за кола са друг много популярен вид на пазара. При нас ще намерите модели в комплект с microUSB, Type-C или Lightning кабел за iPhone. Имат USB изход, LED индикатор и предлагат най-новата технология за бързо зареждане Qualcomm 3, която осигурява до 70% заряд само с 35мин. зареждане. Това означава, че спокойно можете да заредите напълно мобилният си телефон, докато пътувате сутрин за работа.

В mlgroup.bg има зарядни за кола на цени между 10 и 40 лева. Всички те могат да бъдат закупени както онлайн през сайта, така и на място в магазините ни.