Протектори за камера

Протекторите за камера на телефон са подобни на протекторите за екран. Те са тънки и прозрачни, направени от стъкло или пластмаса. Целят да намаляват шансовете за повреда на обектива при изпускане. Протекторът за камера е нова допълнителна защита, от която все повече хора се възползват.

Със сигурност камерата е една от най-използваните екстри в съвременните мобилни телефони и има значение дали работи добре.
Протекторът за камера ще я предпази от повреда, драскотини, петна и прах. Най-добрите протектори за камери на смартфони са изключително издръжливи. Освен това не пречат на работата на светкавицата.

Тази допълнителна екстра е добра инвестиция, особено ако искате да използвате мобилното устройство дълго време. В крайна сметка вашият телефон е може би най-скъпият артикул, който носите в джоба си всеки ден.

Някои от клиентите, които посещават физическите ни магазини изразяват своето притеснение по отношение на качеството на снимките след поставянето на защитен протектор върху камерата.
Важно е да уточним, че протекторът за задната камера не оказва влияние върху нея и не пречи на качеството на снимките.

Какви протектори за камери има в mlgroup.bg

Ние можем да предложим протектори за следните марки телефони:

• Xiaomi
• iPhone
• Samsung
• Huawei и др.

Имаме налични както за нови модели, наскоро излезли на пазара, така и за по-стари – от преди 4-5 години. Ако не откриете модела, който търсите в сайта, свържете се с нас, за да направим допълнителна проверка.

Все повече хора ни се доверяват всеки ден и избират именно mlgroup.bg, за да закупят своят протектор за задна камера.
Цената на тези аксесоари е около 10-20 лева, като стъклото е закалено и покрива напълно. Поставянето е лесно, но ако се притеснявате дали ще се справите, ние можем да го направим вместо вас. Просто ни посетете на място в някой от магазините ни.

Подарете си допълнителна защита за смартфона и купите протектор за задната камера още сега. Очакваме ви!