Смяна на дисплей на Apple Watch

В днешно време, преносимите устройства като Apple Watch са станали незаменима част от нашия ежедневен живот. Този вид устройства обаче също са подложени на риск от удари и нежелани инциденти, които може да доведат до повреда на дисплея. В нашият  сервиз за телефони в София предлагаме бързи и професионални услуги за смяна на дисплей на Apple Watch, за да върнем вашият любим аксесоар към първоначалната му функционалност.

Смяна на дисплей на Apple Watch от mlgroup.bg

Смяна на дисплей на Apple Watch e услуга, при която повреденият екран се подменя с нов, възвръщайки пълната функционалност и добрият външен вид на смарт часовника Ви.

Този вид поправка на Apple Watch отстранява проблеми свързани с:

 • Неработещ тъч-скрийн
 • Поява на черти
 • Петна по екрана
 • Счупено стъкло

Нашите квалифицирани техници разполагат с необходимите умения и инструменти, за да извършат замяната на дисплея на вашия Apple Watch с прецизност и внимание към детайла.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА СМЯНА НА ДИСПЛЕЙ НА Apple Watch?

Разбираме, че цената за смяната на дисплей на Apple Watch не може да не окаже влияние върху избора на сервиз. Поради тази причина ние се стараем да предложим качествена услуга, предлагайки Ви различни по вид екрани за Apple Watch на достъпни цени.

Видовете дисплеи за Apple Watch, които предлагаме са:

 • Оригинален дисплей (OEM):
  OEM (Original Equipment Manufacturer) са дисплеи, които са произведени по лиценз за оригинални части от сертифицирани производители т.е. качеството е аналогично с това на оригиналния дисплей.
 • Рециклиран дисплей:
  Това е 100% оригинален екран, който е взет от друг смарт часовник, а стъклото е сменено с ново по оригинална технология, така че да няма драскотини или други следи от използване.
 • Свален от друг часовник:
  Това е 100% оригинален дисплей, който е употребяван и е свален от Apple Watch за части или такъв със заключен iCloud.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА СМЯНАТА НА ДИСПЛЕЙ НА Apple Watch?

Смяната на дисплей на Apple Watch може да се извърши в рамките на няколко часа или на няколко дни, според натовареността на техниците ни. Винаги се стараем да даваме максимално кратки срокове, защото разбираме, че липсата на личното ви мобилно устройство е най-малкото неудобна.

ЗАПАЗВА ЛИ СЕ ИНФОРМАЦИЯТА В часовника СЛЕД СМЯНА НА ДИСПЛЕЙ?

Мнозина клиенти ни питат дали информацията в техния Apple Watch ще се запази след смяната на дисплей?

Тази сервизна услуга засяга само хардуерната част на часовника и не засяга софтуера, така че нямате основания за притеснение по отношение на съхранената във вашият Apple Watch информация.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ СЛЕД РЕМОНТА?

Както за смяната на дисплей, така и за всеки извършен от нас ремонт, Вие получавате един месец гаранция. В случая тя покрива фабрични дефекти свързани с неправилното функциониране на екрана.

Важно е да отбележим, че приемайки за ремонт Apple Watch със счупен екран, той няма как да се тества, за да сме сигурни, че останалите му компоненти са изправни и функционират нормално. След поставяне на новия дисплей, можем да направим пълен тест на устройството и ако установим други неизправности ще се свържем с вас за уточняване на детайлите.

Можете да сте сигурни, че след премахването на повредения дисплей и поставянето на нов, вашият Apple Watch ще възвърне своята функционалност и добър външен вид.

КАКВО НЕ ПОКРИВА ГАРАНЦИЯТА?

Имайки предвид, че екранът е един от най-чупливите компоненти на смарт часовниците, най-честите причинители на щети по него сме самите ние.

Важно е да отбележим, че гаранцията не важи при: 

 • счупване
 • следи от изпускане
 • надиране
 • визуално упражнена сила върху продукта
 • намокряне

Други увреждания, които могат да се получат по дисплея на вашият Apple Watch са:

 • Липса на картина:
  Най-честата причина екранът да изглежда здрав, но да липсва картина е счупената матрица. Дори и лека пукнатина по нея, причинена от изпускане или упражнен натиск, може да увреди напълно целия дисплей.
 • Разлепване от рамката:
  Различни причини като крив корпус, изпускане или излагане на високи температури (на слънце или в затворен автомобил) могат да доведат до разлепяне на екрана.При такива обстоятелства можем да Ви предложим професионално подлепване без да се налага цялостна смяна на дисплея.

Без значение дали сте счупили дисплея си при активни спортни занимания или просто сте изпуснали Apple Watch-а си по невнимание, ние сме тук, за да ви помогнем.

При нужда от смяна на дисплей не се колебайте да се свържете с нас, за да възстановим визията и функционалността на вашият Apple Watch, така че да можете отново да се наслаждавате на всичките му предимства без никакви пречки.

Ако вашият модел не е сред изброените в категорията, можете да се свържете с нас по телефона или чрез бутона "Получи оферта" в сайта.