Отключване на Samsung акаунт

Поради нужда от продажба или друга причина, нерядко се случва след връщане към заводски настройки, Samsung телефон или таблет да ни поиска потвърждение на използван Самсунг акаунт, чиято парола обаче не помним и не успяваме да възстановим. За съжаление при тази ситуация няма как устройството да бъде активирано, за да се изполва функционално. В случай, че разполагате със заключено Samsung устройство можем да Ви предложим изгодна цена за премахване на забравен Samsung акаунт.

Samsung акаунтът е свързан с различни услуги и функции, които предлага компанията. Ето някои от основните начини, по които можете да използвате своя Samsung акаунт:

  1. Синхронизация на данни: С помощта на Samsung акаунта можете да синхронизирате данни като контакти, календари, бележки и задачи между различни устройства, свързани със същия акаунт. Това ви позволява да имате достъп до вашите данни от всяко Samsung устройство, на което сте влезли със своя акаунт.
  2. Samsung Galaxy Store: Със Samsung акаунта имате достъп до Samsung Galaxy Store, където можете да изтегляте приложения, игри, тапети и други добавки за вашия Samsung телефон или таблет.
  3. Find My Mobile: Find My Mobile е функция на Samsung акаунта, която ви позволява да намерите загубено или откраднато устройство, да го заключите, да проследите местоположението му и да изпълните други действия за защита на вашите данни.
  4. Samsung Pay: Ако използвате Samsung Pay за безконтактни плащания, Samsung акаунтът е свързан с вашия портфейл и свързани банкови и кредитни карти.
  5. Samsung Cloud: С помощта на Samsung акаунта можете да съхранявате и синхронизирате вашите данни в облачното пространство на Samsung Cloud. Това включва снимки, видеоклипове, контакти, календари и други файлове.
  6. Samsung Health: Samsung акаунтът ви позволява да използвате приложението Samsung Health, което ви помага да следите вашата физическа активност, сърдечен ритъм, сън и други здравословни статистики.

От какви устройства може да се премахне заключен Samsung акаунт?

Забравен Samsung акаунт може да се премахне както от най-новите модели смартфони и таблети на марката, така и от по-стари устройства.

Запазва ли се информацията в телефона при отключване на Samsung акаунт?

Отговорът е не. Дори и телефонът или таблета да не са връщани към заводски настройки, при премахване на забравен Samsung акаунт се губи и цялата информация от устройството.

Каква е цената и колко време отнема ?

Отключването на Samsung акаунт отнема от 1 до 3 работни дни в зависимост от натовареността, а цената за премахване на самсунг акаунт е между 20лв и 50лв.