Кейсове за Apple iPhone

Имайки предвид нарастващия брой потребители, които притежават iPhone, ние от MLgroup непрекъснато разширяваме продуктовия асортимент в тази категория. Тук сме подбрали голямо разнообразие от калъфи за iPhone. Цената на самите мобилни устройства е доста висока и определено е препоръчително да го защитите допълнително с един калъф.

Много потребители избират да закупят калъфи за iPhone, заради спокойствието, което получават с тях.

Силиконовите кейсове за iPhone са много харесвани от младежите. Те са с меко на допир покритие. Изработени са от висококачествен термопластичен полиуретан с технология против хлъзгане и специално прозрачно покритие, което предпазва от пожълтяване, обезцветяване и привличане на прах. При нас тези калъфи за iPhone се предлага в различни цветове, включително плътно черно и матирано бяло. Има и други цветове, които зареждат със своята свежест – жълто, светлосиньо, тревисто зелено, лилаво и т.н.

За повечето клиенти е важно кейсът за iPhone да е тънък и лек с ултра-гладка текстура, която предпазва от надраскване и при изпускане.
За онези, които се притесняват именно от последното, можем да предложим карбонов кейс за iPhone. По своята същност той е много по-здрав от силиконовите алтернативи и гарантира по-добра защита при неволно изпускане.

Многообразие от кейсове за айфон от mlgroup.bg

Ако търсите по-нестандартен кейс за своя айфон, можете да видите моделите ни с алкантара. Те са с покритие както отвън, така и от вътрешната страна на калъфа. Кейс алкантара предпазва всички страни на телефона, осигурявайки достъп до входа за зареждане, а страничните бутони са с метално покритие за по-голяма чувствителност и стилен дизайн.

Сред многообразието от видове кейсове за айфон ще намерите модели с микрофибърна вътрешност. Придава стилен и елегантен дизайн на телефона, като същевременно го предпазва от драскотини при нежелан удар или изпускане. Калъфа защитава също бутоните на телефона и ръба на дисплея, а благодарение на качествените материали, от които е изработен, не се плъзга в ръката и придава допълнителна стабилност при захват.

При нас цените на калъфите за iPhone варират като най-скъпите са до 40 лева. Подарете нов кейс на своя айфон още сега.