iPhone втора ръка

В тази категория на mlgroup.bg ще откриете голямо разнообразие от по-стари модели айфон втора ръка, така и един от най-разпространените - iPhone 11 втора употреба. Айфоните втора ръка, които предлагаме са в добро състояние. Преди да бъдат пуснати в продажба, те преминават редица проверки на качество като се тестват основни функции - изправност на камери, говорители, сензори, чувсвителност на екрана и други, а тъй като разполагаме със собствен сервиз, даваме гаранция за всеки един от тях.

Тъй като айфоните са втора ръка е възможно да имат леки драскотини или други дребни забележки, които са по-скоро козметични. Ако те касаят функционалността на смарт устройството, то това е споменато в описанието и съобразено с крайната цена.

Айфоните втора ръка, които предлагаме са върнати към фабрични настройки, нямат iCloud и други акаунти, не са заключени към оператор, и са напълно готови за употреба.

Освен айфон втора ръка, ние можем да предложим и подходящи аксесоари за него, които могат да се видят и пробват на място в някой от нашите физически магазини.

IPHONE ВТОРА РЪКА ОТ MLGROUP.BG

Да заложите на iPhone втора ръка е добра идея, ако търсите качество на по-ниска цена. При нас има модели на цени от 200 лева до над 1200 лева. В сайта ни ще откриете много снимки, по които да се ориентирате за състоянието на айфона втора употреба, както и описание към всеки един продукт, който сте на път да поръчате.

Айфоните втора ръка,които предлагаме вървят в комплект с чисто нови адаптер и кабел за зареждане. Те не са 100% оригинални, но са с най-високо качество и MFI сертифицирани. Комплекта на някои употребявани айфони включва и кутия.

Както вече споменахме, айфоните втора ръка са проверени от нашите техници и даваме два месеца гаранция, която покрива дефекти, свързани с неправилното функциониране на апарата.

Важно е да отбележим, че най-честите причинители на щети по мобилните си телефони сме самите ние и е добре да знаете, че гаранцията не важи в случаи на:

  • счупване
  • следи от изпускане
  • намокряне
  • визуално упражнена сила върху продукта
  • зареждане с несертефицирани аксесоари

Ако се колебаете относно iPhone втора ръка, който искате да закупите, можете да дойдете на място в някой от нашите физически магазини, където ще получите съдействие и допълнителна консултация, за да направите по-лесно вашият избор.