Nano Glass протектори

В тази категория на нашия онлайн каталог ще намерите изключително голямо разнообразие от Nano Glass протектори за мобилни телефони като iPhone, Samsung, Huawei, Lenovo и др. Щом се намирате на тази страница в сайта ни, то най-вероятно не сте попаднали тук случайно.

Nano Glass протектори за телефони стават все по-популярни и предпочитани, заради многото си предимства пред останалите алтернативни протектори на пазара. Те може и да изглеждат като стандартните стъклени протектори, но са далеч по-здрави от тях. Това ги прави по-търсени сред хората, чието ежедневие е много забързано и в бързината си понякога изпускат или неволно причиняват друг вид щета на мобилното си устройство.

Nano Glass протектори за телефони са отличен избор, когато търсите защита за дисплея, която комбинира гъвкавостта на обикновените протектори познати като "фолио" и здравината на тези от закалено стъкло.

Гъвкавият Nano Glass стъклен протектор предпазва дисплея на телефона от счупване при нежелан удар или изпускане, като комбинацията от поликарбонатно фолио и закалено стъкло му придава изключителна здравина и дебелина, която средно е около 0.20мм. Няма промяна при усещането за допир, когато използвате Nano Glass протектор. Той е напълно прозрачен и не се драска. Поради тази причина няма да изглежда захабен още на първия месец и никой няма да може да каже от колко време го ползвате.

Какви Nano Glass протектори за телефони има в mlgroup.bg

При нас ще откриете Nano Glass протектори за телефони на цени между 10 и 30 лева. Имаме налични както за нови модели, наскоро излезли на пазара, така и за по-стари – от преди 10-15 години. Тези иновативно протектори са най-доброто решение, защото са направени от гъвкаво темперирано ламинирано стъкло (триплекс).

Nano Glass протекторите за телефони са напълно съвместими с кейсовете за съответния модел телефон, така че не трябва да имате опасения дали ще можете да използвате любимите си аксесоари.

Поставянето на нано глас протектор върху смартфона е лесно, но ако се притеснявате дали ще се справите, ние можем да го направим вместо вас. Просто ни посетете на място в някой от магазините ни.
Очакваме ви!