Отключване на Гугъл акаунт

Нерядко се случва след връщане към заводски настройки, Android телефон или таблет да ни поиска потвърждение на използван Гугъл акаунт, чиято парола обаче не помним и не успяваме да възстановим. За съжаление при тази ситуация няма как устройството да бъде активирано, за да се изполва функционално. В случай, че разполагате със заключено Android устройство можем да Ви предложим изгодна цена за премахване на забравен Google акаунт.

Какво е Google акаунт и каква е разликата с Gmail акаунт?

Gmail профилът служи за управление на потребителски имейли, докато акаунтът в Google Ви дава достъп до различни услуги на компанията като например:

Google води началото си от 1998г. започвайки като търсачка, популярна със своята елементарност и точни резултати при търсене. С течение на времето Google се превърна в компания, предлагаща широк набор от онлайн услуги като карти, социални мрежи, реклама, облачно съхранение, видео, изображения и други, като най-популярна сред тях остава електронната поща Gmail.

Опциите за тип акаунт в Google могат да варират от основен такъв за Gmail, до специален бизнес профил с подобрена защита и различни разширения за функциите.

От какви устройства може да се премахне заключен Гугъл акаунт?

Забравен Google акаунт може да се премахне както от най-разпространените марки мобилни телефони и таблети с Android на пазара, като например Samsung, Xiaomi, Huawei, Nokia, Motorola и др., така и от по-рядко срещани смарт устройства.

Запазва ли се информацията в телефона при отключване на Google акаунт?

Отговорът е не. Дори и телефонът или таблета да не са връщани към заводски настройки, при премахване на забравен Гугъл акаунт се губи и цялата информация от устройството.

Каква е цената и колко време отнема ?

Отключването на Google акаунт отнема от 1 до 3 работни дни в зависимост от натовареността, а цената за премахване на гугъл акаунт е между 20лв и 50лв в зависимост от марката и модела на Android телефона.