Смяна на дисплей на Samsung

Ние от MLgroup предлагаме смяна на дисплей на Samsung. Цената зависи от различни фактори като модел например.

Сервизите ни са оборудвани с подходящата техника, а техниците ни са с голям опит. Смяната на дисплей за Samsung  телефони е нещо, което умеем да правим и се радваме, когато ни се доверяват хора от цяла София.

Разбираме, че цената на смяната на дисплей на Самсунг има значение. Цената на смяната на дисплея се определя от цената на самия дисплей и труда на техника.

Ремонтът може да ви излезе от 80 до 500 лева според модела на смартфона ви. Ние ще ви информираме за цената на смяната на дисплея още в началото преди да се захванем с нея.

Със сигурност, няма да ви поставим в неловко положение накрая. Редовно ни питат дали правим отстъпки. Най-добре ни попитайте на място, когато сте при нас в сервиза, защото еднозначен отговор на този въпрос няма как да дадем. Ние подхождаме към всеки клиент индивидуално и с внимание към конкретно неговия телефон Самсунг.

 

Смяна на дисплей на Samsung на отлични цени

От значение е да упоменем, че смяната на дисплея на Samsung телефона ви може да отнеме от няколко часа до няколко дни според заетостта на техниците ни. Призоваваме ви да имате търпение и да ни позволите да си свършим работата перфектно и без забележки. Това ще направи доволни както вас, така и нашия екип.

Обещаваме, че няма да ви подведем.

В случай, че се притеснявате да занесете смартфона си на ремонт, защото не сте сигурни, че информацията ви ще се запази, искаме да ви уверим, че тя няма да пострада.

Смяната на дисплей на Samsung е хардуерна и не засяга софтуера.

Ние даваме гаранция на всяка извършена от нас смяна на дисплей на Samsung. Тя е един месец.

Гарантираме, че след премахването на повредения екран и поставянето на нов, вашият Samsung няма да се различава по нищо от първоначалния си вид.

На разположение сме за въпроси относно смяната на дисплей за Samsung.