Смяна на стъкло на Realme

Днешните мобилни телефони разполагат с големи сензорни екрани и тънки рамки около тях, поради което те лесно биват счупени след изпускане. Поради този факт един от най-честите ремонти, които извършваме в нашият сервиз за телефони в София е смяна на стъкло на Realme.

От момента на поява на технологията за смяна на счупено стъкло, ние извършваме този вид ремонт и можем да гарантираме, че сервизът ни разполага с необходимата апаратура, а техниците ни с богат опит. Поради това можете да сте сигурни, че смяната на счупено стъкло на вашият Realme ще бъде извършена професионално.

Добре е да знаете, че стъклото играе важна роля при дисплеите, тъй като то предпазва тъчскрийна и матрицата. В случаите когато счупеното стъкло на Realme не бъде сменено на време, то може да доведе до по-сериозно увреждане на дисплея на телефона и цялостния му отказ.

Смяна на стъкло на Realme от MLgroup

Както вече споменахме, смяната на стъкло на Realme е изгоден вариант за поправка на засегнатото стъкло, като при този вид ремонт се запазва оригиналния дисплей на телефона, а след поправката той ще възвърне добрия си външен вид и функционалност.

Често в практиката ни се случва клиенти да идват при нас с идеята, че дисплея им е за смяна, а се оказва стъклото. В случай, че ремонта може да излезе по-изгодно, ние ще Ви предложим най-рентабилният вариант, за да можете отново да използвате пълноценно своя телефон Realme.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА СМЯНА НА СЧУПЕНО СТЪКЛО НА Realme?

В случай, че не виждате вашият модел Realme сред изброените в категорията, то може да научите цена за смяна на стъкло като се свържете с нас по телефона или посетите някой от магазините ни в София.

ВЪЗМОЖНА ЛИ Е ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА?

Отговорът е да. Ако ремонтът е комбиниран с втора услуга или покупка на аксесоар, можете да се възползвате от отстъпка.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА СМЯНАТА НА СЧУПЕНО СТЪКЛО НА Realme?

Според заетостта на техниците в сервиза, смяната на стъкло на Realme може да отнеме от 1 до 3 работни дни, а в случаите когато моделът е с извит екран, ремонта се извършва в рамките на 2 до 4 работни дни.

ЗАПАЗВА ЛИ СЕ ИНФОРМАЦИЯТА В ТЕЛЕФОНА?

Не бива да имате никакви притеснения по отношение на това дали информацията ви ще се запази. Смяната на счупено стъкло за телефони Realme е хардуерна услуга и не касае информацията в смартфона.

ИМА ЛИ ПРОМЯНА В ЦВЕТОВЕТЕ И ЧУВСТВИТЕЛНОСТТА СЛЕД РЕМОНТА?

Смяната на стъкло на Realme не уврежда по никакъв начин дисплея и неговите качества. Можете да сте сигурни, че след ремонта няма да има промяна в цветовете, яркостта, контраста или чувствителността при допир.

В някои случаи след счупване на стъклото се наблюдават жълтеникави петна или ивици на мястото на пукнатините. Те се получават поради натиска и създалото се напрежение, и изчезват след като счупеното стъкло на вашият Realme бъде сменено.

Имайте предвид, че жълти петна по екрана се получават и в следствие на намокряне, като получените от влага петна не изчезват след смяна на счупено стъкло.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШЕНИЯ РЕМОНТ?

Отговорът е да. Освен за смяна на стъкло на Realme, ние даваме 1 месец гаранция за всички ремонти. Всеки донесен при нас Realme се тества преди и след смяна на стъкло, за да сме сигурни, че ви го връщаме в отлично състояние.

Трябва да знаете също, че след смяна на стъкло на Realme, ако телефонът има производствена гаранция, то тя отпада.

Важно е да отбележим, че стъклото е една от най-увредимите части на телефона и често причинителите на повредите по него сме самите ние.

Необходимо е да уточним, че гаранцията не важи при:

 • следи от изпускане
 • надиране
 • намокряне
 • визуално упражнена сила върху продукта
 • счупване
 • неправилна експлоатация
 • неправилно съхранение

В дългогодишната си практика сме се сблъсквали със ситуации, при които стъклото на екрана е здраво и дисплея видимо изглежда непокътнат, но липсва картина. Обикновено това е в следствие на счупена матрица, а най-честата причина за това е изпускане или натиск върху екрана.

В случай на разлепване:

Добре е да знаете, че в следствие на изпускане или високи температури, най-често през летния сезон, е възможно да се получи разлепяне на стъклото от дисплея, особено когато телефонът е бил оставен за по-дълго на слънце или в затворен автомобил. При това положение можем да предложим подлепяне на разлепеното стъклото без нужда от цялостната му смяна.

В КОИ СЛУЧАИ СМЯНАТА НА СТЪКЛО НА Realme НЕ Е ВЪЗМОЖНА?

Важно е да отбележим, че смяната на счупено стъкло на Realme е възможна единствено в случаите, когато дисплеят е останал незасегнат от удара.

В случай, че забелязвате:

 • Черни петна по дисплея
 • Поява на черти
 • Неработещ тъч
 • Премигване на екрана
 • Нарушена чувствителност

То Вие се нуждаете от смяна на дисплей на Realme.

Ако вашият модел не е сред изброените в категорията, можете да се свържете с нас по телефона или чрез бутона "Получи оферта" в сайта.