Смяна на дисплей на iPhone

Днешните мобилни телефони притежават големи сензорни екрани, които внасят удобство в ежедневието ни, но за сметка на това са доста неустойчиви при удар или изпускане. Поради този факт, един от най-честите ремонти, които извършваме в нашият сервиз за телефони в София е смяна на дисплей на iPhone.

Смяна на дисплей на iPhone от mlgroup.bg

Смяна на дисплей на iPhone e услуга, при която повреденият екран се подменя с нов, възвръщайки пълната функционалност и добрият външен вид на телефона Ви.

Този вид поправка на iPhone отстранява проблеми свързани с:

 • Неработещ тъч-скрийн
 • Поява на черти
 • Петна по екрана
 • Тих звук в слушалката
 • Счупено стъкло

Какви са особеностите при смяна на дисплей на iPhone?

 • Често след дълга експлоатация се случва звукът в слушалката на вашият iPhone да не е така силен както в началото, качеството му да е влошено или дори да липсва изцяло, като най-често това се дължи на замърсяване. Една от особеностите при смяна на дисплей на iPhone е, че при необходимост се подменя и предпазната мрежа пред слушалката, отстранявайки проблеми с тих звук по време на разговор.
 • Друга особеност при модели по-нови от iPhone 7 е наличието на функцията True Tone, която трябва да се презапише на новия дисплей. Тъй като тя е софтуерна, за прехвърлянето и е нужен специален програматор, който копира данните от счупения екран и ги записва на новия. В много сервизи тази функция не се прехвърля, поради липса на програматор.
 • Модели по-нови от iPhone X показват съобщение за неоторизирана намеса в настройките след като дисплея бъде сменен. Важно е да отбележим, че то е видимо единствено в менюто за настройки и по никакъв начин не влияе на нормалното функциониране на дисплея. В нашият сервиз за телефони в София можем да сменим повредения екран без то да се показва, като услугата се заплаща допълнително.

Добре е да знаете, че ако тъчскрийна работи безпроблемно, а по екрана не се наблюдават черти или петна, то можете да се възползвате от по-ниска цена за смяна на стъкло на iPhone.

Каква е цената за смяна на дисплей на iPhone?

Разбираме, че цената за смяната на дисплей на iPhone не може да не окаже влияние върху избора на сервиз. Поради тази причина ние се стараем да предложим качествена услуга, предлагайки Ви различни по вид екрани за iPhone на достъпни цени.

Видовете дисплеи за iPhone, които предлагаме са:

 • Дисплей ниско качество:
  Въпреки името си, дисплеите с ниско качество предлагат същата функционалност, като основната разлика с останалите варианти е така наречената студенина на цветовете и по-дебелата рамка. При този тип екрани срещаме и по-малка здравина на основната матрица, която често се пропуква след изпускане дори и стъклото да остане здраво.
 • Дисплей високо качество:
  Дисплеите с високо качество се доближават максимално до оригинала, като тук има малка или почти незабележима разлика в цветовете с тези на оригиналния екран. Най-видимата разлика при този тип дисплеи за iPhone e по-дебелата рамка на стъклото.
 • Оригинален дисплей (OEM):
  OEM (Original Equipment Manufacturer) са дисплеи, които са произведени по лиценз за оригинални части от сертифицирани производители т.е. качеството е аналогично с това на оригиналния дисплей.
 • Рециклиран дисплей:
  Това е 100% оригинален екран, който е взет от телефон, а стъклото е сменено с ново по оригинална технология, така че да няма драскотини или други следи от използване.
 • Свален от телефон:
  Това е 100% оригинален дисплей, който е употребяван и е свален от iPhone за части или такъв със заключен iCloud.

Колко време отнема смяната на дисплей на iPhone?

Смяната на дисплей на Айфон може да се извърши в рамките на няколко часа или на няколко дни, според натовареността на техниците ни. Винаги се стараем да даваме максимално кратки срокове, защото разбираме, че липсата на личното ви мобилно устройство е най-малкото неудобна.

Запазва ли се информацията в телефона след смяна на дисплей?

Мнозина клиенти ни питат дали информацията в техния iPhone ще се запази след смяната на дисплей?

Тази сервизна услуга засяга само хардуерната част на телефона и не засяга софтуера, така че нямате основания за притеснение по отношение на съхранената в айфона информация.

Има ли гаранция след ремонта?

Както за смяната на дисплей, така и за всеки извършен от нас ремонт, Вие получавате един месец гаранция. В случая тя покрива фабрични дефекти свързани с неправилното функциониране на екрана.

Важно е да отбележим, че приемайки за ремонт телефон със счупен екран, той няма как да се тества, за да сме сигурни, че останалите му компоненти са изправни и функционират нормално. След поставяне на новия дисплей, можем да направим пълен тест на устройството и ако установим други неизправности ще се свържем с вас за уточняване на детайлите.

Можете да сте сигурни, че след премахването на повредения дисплей и поставянето на нов, вашият iPhone ще възвърне своята функционалност и добър външен вид.

Какво не покрива гаранцията?

Имайки предвид, че екранът е един от най-чупливите компоненти на телефона, най-честите причинители на щети по него сме самите ние.

Важно е да отбележим, че гаранцията не важи при: 

 • счупване
 • следи от изпускане
 • надиране
 • визуално упражнена сила върху продукта
 • намокряне

Други увреждания, които могат да се получат по дисплея на вашият iPhone са:

 • Липса на картина:
  Най-честата причина екранът да изглежда здрав, но да липсва картина е счупената матрица. Дори и лека пукнатина по нея, причинена от изпускане или упражнен натиск, може да увреди напълно целия дисплей.
 • Разлепване от рамката:
  Различни причини като крив корпус, изпускане или излагане на високи температури (на слънце или в затворен автомобил) могат да доведат до разлепяне на екрана.При такива обстоятелства можем да Ви предложим професионално подлепване без да се налага цялостна смяна на дисплея.

Ние сме на разположение за въпроси относно смяната на дисплей за iPhone.

Ако вашият модел не е сред изброените в категорията, можете да се свържете с нас по телефона или чрез бутона "Получи оферта" в сайта.