Условия за ползване

Интернет сайтът www.mlgroup.bg е собственост на Мобайл Грейс Груп ЕООД и се администрира от дружеството. Това е оказионен ( информационен ) сайт, чиято цел е да представи артикули и услуги на участниците в него, като през тази интернет страница не може да се направи плащане за предлаган продукт. Продавач на интернет страницата може да е всяко лице, което предлага стоки или услуги на трети лица с търговска цел и има сключен съответен договор за това с Мобайл Грейс Груп ЕООД. Всички цени в сайта са в български лева и са валидни за деня на поръчката. Цената е крайна и продажбата не се облага с ДДС.

С влизането в сила на общите условия, Потребителят е длъжен да спазва всички права и задължения, произтичащи от тях, както и всички други изисквания, регламентирани от законодателството на Република България и международното законодателство, дори и в случаите, когато тези изисквания не са упоменати в Общите условия. MLgroup си запазва правото да прави промени и да актуализира настоящите условия по всяко време, без да е длъжен да уведомява Потребителите си за това предварително. Задължение на Потребителите е да се информират за извършените промени в Общите условия. Ако използвате сайта mlgroup.bg се счита, че сте съгласни с Общите условия.

Условия за поръчка

За да направите поръчка през нашия сайт Вие трябва:

Успешна поръчка

За да направи поръчка, Потребителят следва да добави желаните продукти в кошницата, след което да довърши стъпките за нейното финализиране, съгласявайки се с Общите условия на сайта.
За успешно направена поръчка се счита тази, при която след успешно подаване на заявка, наш сътрудник се свързал с Вас за потвърждение в рамките на указаните срокове, като избраните артикули могат да бъдат закупени само и единствено на място от физическите обекти изложени в сайта.