Смяна на дисплей

Счупил се е екранът на телефона ви?

Задавате си въпроса: „Как да поправя счупения дисплей?

Искате да го смените на възможно най-добрата цена?

Чудесно! Вие сте на правилното място.

Колкото и да пазите смартфона си, може неволно да го изпуснете или надраскате. Спокойно, поправимо е! Не се обвинявайте, че не сте му купили протектор, докато е било време.

Също така не бързайте да тръгвате към магазина за нов смартфон, ако има проблем с дисплея на телефона ви. Ако дисплея на телефона не реагира и е черен, потърсете добър сервиз за ремонт на телефони.

Вероятно през ума ви ще мине мисълта, че не е кой знае какъв проблем да използвате мобилното устройство с изгорял дисплей. Не ви съветваме да го правите. Ако дълго отлагате поправката на дисплея, проблемът може да се задълбочи и да засегне някои функционалности на телефона.

Преди да сте си докарали по-голяма беля на главата, оставете нещата в ръцете на нашите професионални техници. В сервизите ни често идват хора, които се оплакват, че дисплея на телефона им не свети например. Нашите техници работят със стандартно и специализирано сервизно оборудване, когато се налага, за да диагностицират правилно проблема с екрана на телефона.

Смяна на дисплей на телефони на изгодни цени

Винаги сме се старали да предоставяме достъпни цени за нашите клиенти. Смяната на дисплей е сред най-честите услуги, от които собствениците на смартфони се нуждаят. Ние от MLgroup имаме необходимите умения и опит, за да извършим това професионално и качествено.

Предлагаме смяна на дисплей на следните модели телефони:

  • Смяна на дисплей на iPhone
  • Смяна на дисплей на Samsung
  • Смяна на дисплей на Huawei
  • Смяна на дисплей на Xiaomi
  • Други

Счупеният екран на телефон не е непоправим проблем. Доверете ни се и ние ще извършим ремонта своевременно и на отлична цена. Поправката на екрана може да се случи в рамките на няколко часа.

Не се колебайте, а се обърнете към нас, за да използвате отново смартфона си пълноценно възможно по-скоро.

Ако вашият модел не е сред изброените в категорията, можете да се свържете с нас по телефона или чрез бутона "Получи оферта" в сайта.