Смяна на батерия

Дори да сме си купили последен модел мобилен телефон с времето живота на батерията му ще намалее. Обикновено това започва да се наблюдава с наближаването на втората година от използването му и е неизбежно, ако е налице неправилна експлоатация. Телефон с издръжлива батерия е мечтата на всеки съвременен човек. Въпреки това колкото по-стар е даден смартфон, толкова по-бърза започна да свършва заряда му. Рано или късно, това налага смяната на батерията.

Различни са причините, които могат да се превърнат в основание за смяна на батерията на телефона ви. Често неправилното зареждане е сред тях.

В MLgroup имаме богат опит с този вид услуга. Не бива да ви притеснява, ако батерията е вградена. Ние отваряме дори и капсуловани телефони.

Смяна на батерия на телефон – отлични цена и качество

Тази сервизна услуга изисква наличието на специални инструменти. В нашите сервизи разполагаме с необходимото оборудване, за да извършим подмяната на старата батерия за телефон с нова. Обикновено това отнема средно между 1 и 3 работни дни, но може да се случи и за броени минути в зависимост от модела на телефона. Стараем се да работим на достъпни цени, като в никакъв случай не правим компромис с качеството. Ние можем да отворим и ремонтираме както последни модели смартфони, така и остарели gsm апарати. Цените ни са съобразени с моделите.

Ето някои от марките, за които можете да ни потърсите:

  • Samsung
  • Huawei
  • Lenovo
  • Xiaomi
  • iPhone и др.

В нашия онлайн каталог ще намерите голям избор от батерии за мобилни телефони. Смяната се извършва на място в нашите сервизи в София. Ако устройството ви се рестартира само и без причина или зарядът му е с кратък живот, не отлагайте консултацията с техник.

Ние разбираме, че искате бърз и качествен ремонт на разума цена. Налични имаме различни батерии, като някои са с по-ниски цени, а други – с по-високи. Вие сами избирате коя да сложим щом отворим телефона ви.

Ако вашият модел не е сред изброените в категорията, можете да се свържете с нас по телефона или чрез бутона "Получи оферта" в сайта.

Посетете ни в някой от нашите сервизи и ни се доверете. Оставате на нас останалото.

Очакваме ви!