Стъклени протектори

Ако искате да предпазите дисплея си може да сложите стъклен протектор. С негова помощ ще редуцирате до минимум възможните щети по вашето мобилно устройство. Като цяло на стъклените протектори за телефони могат да се изтъкнат не едно и две ключови предимства.

Като се има предвид, че са стъклени, тези протектори, логично са много близки до естественото докосване, което човек получава при допир на смартфон дисплей. Имат олеофобно покритие, което прави контакта със стъклото по-нежен, приятен и вълнуващ. Усещането не може да се замени от друг вид протектор.

Съвсем естествено олеофобните покрития губят от функционалността си с времето. Това се случва постепенно и причината е в редовнота употреба на смартфона. Все пак вие можете да им се насладите на 100%, докато ги имате.

Ние от MLgroup препоръчваме да си купите протектор, а ако желаете можете да го сменяте на всеки няколко месеца. По този начин ще се радвате на олеофобното покритие по-често.

Стъклени протектори на отлични цени в mlgroup.bg

Стъклените протектори са по-твърди от обикновените тип фолио и предоставят по-голяма защита от надраскване. Освен това, осигуряват в някаква степен и защита от изпускане. Това съвсем не означава, че стъклата са защитени от счупване. Просто в случай на падане, стъкления протектор поема част от стреса върху дисплея и в повечето случаи предотвратява счупването му.

Стъклените протектори са от тези, струващи не-много, защото са изработени от много тънко темперирано стъкло, а различните производители правят различни дебелини и нива на устойчивост на надраскване. Те са по-качествени и създават по-елегантен външен вид на смартфона. Когато поставяте стъкления протектор, го правете в среда с минимални нива на запрашаване. Не бива да попада прах по екрана. Обикновено за почистване на защитното стъкло на мобилни устройства се използва само мека памучна кърпа. Така екрана не са драска.

Въпреки по-високите цени на стъклените протектори, тези аксесоари за мобилни телефони са силно препоръчвани. В mlgroup.bg може да се запознаете с богатия избор и да направите най-правилния за вас.

Възползвайте се от изгодните ни цени още днес.

Очакваме ви!