Samsung втора ръка

Ако търсите телефон Samsung втора ръка, попаднали сте на правилното място. В нашия онлайн каталог можем да ви предложим богат избор от смартфони от серията Samsung Galaxy.

Употребяваните Samsung телефони са в отлично състояние и са преминали множество проверки за качество, преди да бъдат одобрени за продажба на уебсайта. Тествани са за функционалност, качество на звука, реакция на екрана и др.

Мобилните телефони Samsung втора ръка са се доказали като качествени смартфони, които не създават проблеми на новите си собственици.

При нас ще намерите модели на цени от 30 до над 1000 лв. Имаме и използвани GSM апарати с копчета на Самсунг. За всички телефони втора ръка даваме 2 месеца гаранция.

Направили сме много снимки, с помощта на които да се ориентирате, когато търсите Samsung втора употреба. Разгледайте ги добре, за да придобиете ясна представа за външния вид на смартфона, който сте харесали и обмисляте да купите. Някои използвани мобилните телефони Samsung може да имат леки драскотини или други незначителни забележки, които са по-скоро естетични и не се отнасят до работния режим на устройството.

Какви употребявани телефони Samsung има в mlgroup.bg

Втора ръка най-търсени са моделите от серията Samsung Galaxy. Някои от най-предпочитаните са: J7, J8, S7, S10, Note 3, S21 и т.н.
Последният S21 работи с 5G, за разлика от останалите изброени. Именно Samsung Galaxy S21 се отличава със стъклена предна част и алуминиева рамка. Батерията му е по-издръжлива, а камерата много по-добра. Втора ръка той би ви струвал много по-евтино, отколкото ако го купите чисто нов.

Останалите модели, които изброихме по-горе също могат да се намерят в тази категория. Цените им са по-ниски, но и екстрите им са по-малко. Ако това няма значение за вас, можете да ги обмислите като потенциална възможност за покупка.

Редовно правим и допълнителни отстъпки от цената на телефоните Samsung, които са втора ръка.

Следете предложенията в нашия онлайн каталог и не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителен съвет.
Очакваме Ви!