Сервизни услуги

Сервиз за телефони в София

Вече всеки има мобилен телефон в джоба си. Тези устройства непрекъснато усъвършенстват и разширяват набора от функции, които предлагат. Никой обаче не е застрахован срещу изпускане на телефона на улицата, намокряне в басейна или друг крайно нежелан инцидент. Най-доброто, което може да се предприеме в такива ситуации е да се потърси сервиз за телефони.

Ние от MLgroup сме специалисти в ремонта и поправката на gsm апарати и мобилни телефони. Нашите сервизи за телефони и gsm-ми са в София. Можете да ги посетите винаги, когато мобилният ви телефон се нуждае от поправка.

В страница Контакти ще откриете, как да ни намерите.

В нашия сервиз можете да се възползвате от следните услуги:

  • Поправка на счупено стъкло
  • Ремонт на дисплей
  • Смяна на батерия и др.

Нужда от ремонт може да възникне във всяка част на телефона. Техниците, които работят в нашите сервизи за телефони в София са напълно подготвени да отстранят повредата, където и да е възникнала тя.

Сервиз за телефони в Студентски град

MLgroup има няколко gsm сервиза в София, като един от тях е в Студентски град. Локацията е удобна за учащите, които обикновено търсят най-бързия начин за ремонт на мобилен телефон. Сервизът ни в Студентски град е на удобно място. Можете да оставите смартфона или таблета си в нашите ръце, когато неизправност е налице. А проблемите, с които клиентите идват при нас, често са от най-различно естество – изпускане, намокряне, надраскване, пукване и прочие.

Заповядайте на адрес ул. д-р. Йордан Йосифов 7 (Студентски град) или ни потърсете на тел. 0890 418 888

Техниците в сервиза ни за телефони и gsm-ми в Студентски град са на разположение да отстранят всякакви дефекти.

GSM сервиз на удобни локации в София

Другите ни сервизи в София са в близост до Руски паметник и до Централна Автогара. Всички наши физически обекти са отлично оборудвани със стандартно и специализирано сервизно оборудване. Благодарение на това можете да ни се доверите при нужда от нормални или по-специфични поправки. Цените ни са конкурентни.

Заповядайте на адрес бул. Мария Луиза 102 (Централна автогара) или ни потърсете на тел. 0896 988 488

Локацията е изключително удобна, защото сервизът се намира на самата гара. Бързо и коректно обслужваме хора, пътуващи в страната и чужбина. Ще направим всичко необходимо, за да отстраним повредата преди автобуса или влака ви да потегли, като същевременно ще ви
информираме за цената, за да не останете неприятно изненадани накрая.

Без значение дали пътувате с влак или с автобус, можете да ни намерите лесно и безпроблемно. Нашите техници отговорно и в срок ще ремонтират мобилния ви телефон.

Ако живеете в кварталите в близост до Лъвов мост също ще ви бъде удобно да оставите си за ремонт при нас.

Заповядайте на адрес бул. „Генерал Михаил Д. Скобелев 56 (Руски паметник) или ни потърсете на тел. 0876 98 76 76

Сервизът ни за телефони, разположен до Руски паметник също е на ваше разположение. Той се намира на централно място, като е удобен най-вече за хора, работещи в центъра на София. До този наш физически обект можете лесно да стигнете с кола или градски транспорт. Ще бъдете обслужени любезно и професионално.

Ние ще извършим ремонта на разумна цена, за да се наслаждавате отново на любимия смартфон или таблет. При възникнал проблем не се колебайте да се свържете с нас, за да поправим вашето устройство.

Безплатна диагностика на лаптопи, компютри и мобилни телефони

Диагностицирането на проблема е ключов момент от ремонта на лаптопи, компютри, таблети и мобилни телефони. При нас тази услуга е напълно безплатна. Техниците във всеки един наш физически обект ще отделят необходимото време, за да намерят проблема и да ремонтират вашия компютър, лаптоп или друго устройство. Фактът, че услугата „диагностика“ е безплатна не означава, че не се изпълнява на професионално ниво. Напротив, безплатната диагностика е начин да благодарим на клиентът, че е дошъл именно при нас и ни се е доверил за ремонта на лаптопа, компютъра или друго ценно за него устройство.

Ние знаем, че търсите високо ниво на обслужване и ремонт, а също и достъпни цени. От откриването на проблема до завършване на ремонта, можете да сте спокойни, че устройствата ви са в сигурни ръце. В нашите gsm сервизи не се прави компромис с качеството на частите и услугите за сметка на цената. Ако живеете в София или областта, разчитайте на нас.

Очакваме ви!