Стъклени протектори за iPhone

Стъклените протектори за iPhone са популярни аксесоари, които предоставят защита за екрана на вашия iPhone. Те са изработени от закалено стъкло, което предпазва дисплея от надрасквания, удари и други повреди.

Стъклените протектори осигуряват висока прозрачност на екрана, без да влияят на качеството на изображението.

Тези протектори от закалено стъкло са създадени да бъдат лесни за поставяне и да пасват точно на размерите на екрана на вашия iPhone. Те са снабдени със специално лепило, което ги закрепва здраво и без да оставя балончета или следи след поставянето.

Стъклените протектори осигуряват допълнителна защита срещу нараняване на екрана в случай на изпускане или удар. Те могат да поемат част от силата при удара, предпазвайки екрана от счупване или повреда.

Важно е да отбележим, че стъклените протектори са предназначени да предпазят само екрана на телефона и не гарантират пълна защита на цялото мобилно устройство. Затова е препоръчително да се използват в комбинация с калъф или други защитни аксесоари, за да се осигури максимална защита.

Преди да закупите стъклен протектор за вашия iPhone, важно е да се уверите, че сте избрали правилния модел, съответстващ на размера и спецификациите на вашия iPhone. Това ще гарантира точно и правилно поставяне на стъкления протектор.

Цени на стъклени протектори за iPhone

Средната цена на стъклените протектори за iPhone в

е 10лв. Цената на стъкления протектор за Айфон също може да зависи от допълнителните функции или характеристики, които предлага, като например устойчивост на надрасквания, олеофобично покритие, противоударна защита и други.

Важно е да отбележим, че качеството на стъкления протектор може да се отрази на цената. По-високите цени могат да бъдат обосновани с по-високо качество на стъклото, по-добра защита и по-напреднали функционалности.

Най-продаваните стъклени протектори са за iPhone 11 Pro и iPhone 11

Без съмнение това са двата модела Айфон, за които имаме най-много поръчки за протектори от закалено стъкло. Тенденцията вероятно ще се промени с излизането на пазара на iPhone 14. Ето няколко причини защо да си купите този аксесоар за защита на екрана:

  • Изработен от висококачествено закалено стъкло, което предпазва екрана от надрасквания, удари и прах
  • Тънък дизайн, който запазва оригиналната тъч функционалност на екрана
  • Висока прозрачност, която осигурява ясни и ярки цветове на дисплея
  • Олеофобно покритие, което отблъсква мазнини, отпечатъци и лесно се почиства
  • Лесно поставяне с включени аксесоари за почистване и приложение

Закупете стъклен протектор за iPhone още днес! Нашият екип с готовност ще ви съдейства.

Очакваме ви!