Калъфи тип тефтер

Ако имате смартфон, вероятно сте чували за калъфите за телефони тип тефтер. Те са предпочитане основно от по-улегнали хора, за които практичността е по-важна от красивия външен вид. Дизайнът им е замислен главно да предпазва телефона и бутоните му от драскотини и навлизане на мръсотия. Разбира се, в тази категория на сайта ще намерите много хубави цветове, но дизайнът е стандартен и като цяло изчистен.

Когато купувате нов калъф за телефон тип тефтер, трябва да се уверите, че има нужните ви отделения, за да е една идея по-функционален. Подобно на калъфите за таблети някои модели могат да се сгъват така, че хоризонтално да стоят стабилни без чужда помощ. Това е много удобно, ако често ги използвате за гледане на видео.

Ние следваме най-новите тенденции и поддържаме наличности на най-търсените аксесоари, за да могат бързо и лесно да стигат до всеки клиент при поръчка онлайн.

Калъф за телефон тип тефтер от mlgroup.bg

Калъфите за телефони тип тефтер предлагат високо ниво на защита. Изборът на правилния калъф за телефони тип тефтер може да удължи живота на смартфона ви като цяло.

С един такъв аксесоар ще сте много по-спокойни да носите мобилното си устройство навсякъде. Благодарение на капачето, което затваря отлично посредством магнит, вие можете да сте напълно спокойни, че при изпускане или намокряне, смартфонът ви е в пъти по-защитен, отколкото, ако е без абсолютно никаква защита.

Цените на тези калъфи тип тефтери са напълно достъпни. В нашия онлайн магазин те струват между 10 и 30 лева.

Предлагаме ги за следните марки:
• Samsung
• Xiaomi
• Huawei и др.

Независимо дали търсите Flip калъф за вас или за подарък на ваш близък, можете да го намерите в mlgroup.bg. Имаме модели, които са с огледален капак, през който се виждат времето, входящите повиквания и часа. Това е много по-удобно, ако не искате да отваряте калъфа всеки път, когато искате да разберете колко е часа.

Можете да разгледате разнообразието от калъфи за телефон тип тефтер в нашия онлайн магазин и да се възползвате от добрите цени. Ние сме на разположение, ако имате нужда от съдействие.