Протектори за телефони

В тази част на сайта mlgroup.bg ще можете да разгледате богата гама от протектори за всички видове смартфони и iPhone. Благодарение на тези защитни аксесоари за телефони ще успеете да осигурите отлична защита от удари или и повреди при непредвидени падания.

Всички знаем, че цената на ремонта на екрана може да струва доста солено, затова е препоръчително да вземете предпазни мерки навреме.

По този начин ще можете да избегнете спукан екран. Ние ви предлагаме да се възползвате от впечатляващото разнообразие от протектори, с което разполагаме в тази категория на сайта ни - mlgroup.bg.

Купувайки такъв защитен аксесоар, ще бъдете по-спокойни за вашето устройство. Вижте офертите ни за протектори за мобилни телефони, включително:

  • Privacy протектори
  • Full Cover 3D / 4D протектори
  • Nano Glass протектори
  • UV протектори
  • Протектори за камера
  • Стъклени протектори и др.

Ние предлагаме достъпни цени и голяма функционалност, така че не е нужно да се притеснявате за драскотини, пукнатини или повреда по вашия дисплей. Много хора купуват своите протектори и забравят за притесненията си относно мобилното устройство.

Протектори за телефони от MLgroup

Разгледайте различните модели протектори и прочетете техните описания и технически характеристики. Постарали сме се за всеки да разпишем основна информация, която да е от помощ на потребителя.

Privacy протекторът ще направи така, че личните ви съобщения да си останат частни. Специалното при този вид стъклен протектор е, че погледнат под ъгъл затъмнява екрана, правейки го недостъпен за натрапчиви погледи.

Full Cover стъкления протектор е със заоблени краища и черна рамка, изработен е от закалено стъкло и предпазва екрана на телефона от драскотини или счупване в следствие на нежелан удар / изпускане. Full Cover протектора има лепило по цялата си повърхност и осигурява покритие на дисплея от край до край.

Гъвкавият Nano Glass стъклен протектор предпазва дисплея на телефона от счупване при нежелан удар или изпускане, а комбинацията от поликарбонатно фолио и закалено стъкло му придава тънкост и здравина, правейки го един от най-предпочитаните от клиентите.

Протекторите за камера на телефон са подобни на протекторите за екран. Те са тънки и прозрачни, направени от стъкло или пластмаса. Целят да намаляват шансовете за повреда на обектива при изпускане. Протекторът за камера е нова допълнителна защита, от която все повече хора се възползват.

Стъклените протектори, са много близки до естественото докосване, което човек получава при допир на смартфон дисплей те са по-твърди от обикновените тип фолио и предоставят по-голяма защита от надраскване. Освен това, осигуряват в някаква степен и защита от изпускане. Това съвсем не означава, че стъклата са защитени от счупване. Просто в случай на падане, стъкления протектор поема част от удъра върху дисплея и в повечето случаи предотвратява счупването му.

За всеки такъв аксесоар ние изброяваме съвместими устройства и други важни подробности. След като харесате даден продукт, можете или да го поръчате през сайта ни, или да го вземете от наш физически обект. Ако поръчвате онлайн не забравяйте да проверите дали избраните от вас аксесоари отговарят на марката на вашия телефон. Протекторът трябва да пасва на дисплея на смартфона, който използвате.

Ако искате телефонът ви да изглежда като нов без проблеми, нашите продукти ще работят за вас. Ето няколко добри причини да се възползвате от артикулите на тази страница и да закупите един от нашите оригинални протектори.

  • Предпазвате телефона от повреда, в случай на падане;
  • Предпазвате дисплея от надраскване;
  • Пазите дисплея на телефона чист и здрав;
  • Придавате по-красив външен вид на айфона или смартфона си.