Full Cover / 3D / 4D протектори

Ако търсите Full Cover или 3D протектор за своя смартфон, вие сте на правилното място. Това, което прави 3D протекторите за смартфони разпознаваеми, е издължената рамка, която обхваща извитите части в края на дисплея и така той остава изцяло защитен. Този дизайн улеснява защитата на екрана на вашия телефон и предотвратява надрасквания, което е ключово предимство.

При Full Cover протекторите е налице обхващане на цялата повърхност на екрана, а не само на извитите й части, както е при 3D протектора. Както Full Cover, така и 3D протекторите усилват издръжливостта на екрана на вашия смартфон, без да жертват естетическата му привлекателност или цветовете на дисплея.

3D протекторите за смартфон пасват на голяма част от смартфоните на пазара. При нас ще намерите Full Cover и 3D протектори за следните марки мобилни телефони:

• Xiaomi
• iPhone
• Samsung
• Lenovo
• Motorola
• Huawei и др.

3D, 4D и 9D протектори за смартфони

В mlgroup.bg вече могат да се намерят и т. нар. 9D протектори за смартфони. Те набират все по-голяма разпознаваемост сред хората. Имат няколко впечатляващи преимущества. Като първо можем да изтъкнем лепилото по цялата площ. По този начин осигуряват отличен образ, перфектна работа на тъча и защита от надрасквания.

Основната разлика между 9D стъклените протектори и по-старите версии е в това, че 9D стъклените протектори са с изтънени и заоблени краища, което освен, че ги прави по-приятни за използване, ги прави и по-незабележими. Те са и много по-здрави спрямо предходните видове. Вече няма да е нужно да се примирявате с леки очуквания или надрасквания по екрана.

Full Cover, 3D и 9D протекторите за телефони са напълно съвместими с кейсовете за съответния модел телефон, така че не трябва да имате опасения дали ще можете да използвате любимите си аксесоари.
Поставянето на тези протектори върху смартфона е лесно, но ако се притеснявате дали ще се справите, ние можем да го направим вместо вас. Можете да ни посетете през работното време на място в някой от магазините ни.

Вземете допълнителна защита за смартфона си още сега. Поръчайте Full Cover, 3D и 9D протектор на достъпна цена от mlgroup.bg!