Смяна на задно стъкло на Samsung

Дизайнът на мобилните телефони претърпя различни промени през годините, а тенденциите при премиум моделите замениха познатите ни пластмасов капак и метален корпус с капак имитиращ стъкло.

Именно това е и една от най-уязвимите части в днешните смартфони, като често след изпускане или удар се случва задното стъкло на телефона да се счупи или напука.

Добре е да знаете, че освен за добрият външен вид, стъкления гръб или капак на вашият Samsung играе ключова роля в защитата на вътрешните компоненти. В случаите когато цялостта му е нарушена, вашият смартфон е много по-уязвим от навлизане на прах или влага, които да навредят на вътрешни елементи и да доведат до неправилна работа на телефона.

В допълнение можем да отбележим, че при модели Samsung с метален гръб се подменя целият корпус, тъй като задната част е едно цяло.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СМЯНА НА ЗАДНО СТЪКЛО (капак) НА Samsung?

При някои по-стари модели Samsung задния капак позволява да бъде подменен лесно, без нужда от специализирана намеса, докато при по-новите телефони Samsung, при които капака е стъклен се препоръчва смяната да се извърши в сервиз от оторизирано лице.

Смяната на стъклен капак на Samsung се извършва в два етапа, като в първия се отстранява повредения гръб, а при втория се поставя нов, който се залепя обратно към корпуса на телефона.

Какви задни капаци за Samsung предлагаме?

Тъй като се стремим да отговорим на потребителското търсене, ние от MLgroup предлагаме няколко вида заден капак за Samsung с различно качество, като обявените цени в сайта са за среден клас.

  • Първият заден капк е от е най-нисък клас, при който може да се забележи лека разлика с цвета на оригинала, като практиката ни е показала, че тези капаци са по-лесно чупливи и не прилягат достатъчно плътни към корпуса на телефона.
  • Вторият по качество заден капак за Samsung, с който разполагаме е с качество и здравина близки до оригинала, като при него разликата в цвета е минимална.
  • Третият вариант е за 100% оригинален заден капак за Samsung.

СТЪКЛОТО НА КАМЕРАТА Е ПУКНАТО, ПОДМЕНЯ ЛИ СЕ ПРИ РЕМОНТА?

Ако вашият Samsung е със счупено стъкло на камерата след изпускане, то трябва да знаете, че при някои модели то се подменя заедно със задния капак, а при други е отделен компонент.

За да разберете дали при смяна на счупен гръб на вашият Samsung се подменя и стъклото на камерата, може да използвате бутона "Получи Оферта" или да се свържете с нас на някой от телефоните в сайта.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА СМЯНАТА НА ЗАДЕН КАПАК НА Samsung?

Подмяната на счупен или пукнат гръб на Samsung отнема от няколко часа до два работни дни. Добре е да знаете, че в случаите когато има кривини или усуквания по корпуса е възможно това да възпрепятства смяната на задно стъкло и да доведе до забавяне на ремонта.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ ЗА РЕМОНТА?

Отговорът е да, за смяна на заден капак на Samsung, както и всички други ремонти, даваме един месец гаранция. Всеки донесен при нас Samsung за смяна на задно стъкло се тества преди и след направен ремонт, за да сме сигурни, че ви го връщаме в отлично състояние.

ПРИ КАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ГАРАНЦИЯТА НЕ ВАЖИ?

В случаите когато корпуса на телефона е бил прекалено изкривен след изпускане е възможно да останат леки усуквания дори и след неговото изправяне. Ако корпусът на вашият Samsung е крив, то това би сподпомогнало за евентуално бъдещо разлепяне на задния капак.

Добре е да знаете, че по-високите температури през летния сезон сподпомагат за разлепяне на екрана и задния капак, особено когато телефонът е бил оставен за по-дълго на слънце, в затворен автомобил или други по-топли места.

В случай че екранът или задното Ви стъкло са били разлепени, то ние можем да предложим подлепяне без нужда от цялостна смяна.

Гаранцията не важи при:

  • Следи от изпускане
  • Надиране
  • Изкривяване на корпуса
  • Счупване

В практиката си сме се сблъсквали със случаи, при които издута в следствие на неправилна експлоатация батерия е причинила повдигане на задния капак. При този вариант след смяна на задното стъкло е необходимо да се подмени и подутата батерия.

Екипът на MLgroup ви съветва:

Счупеното или разлепено задно стъкло на вашият Samsung не бива да се пренебрегва, тъй като може да доведе до по-сериозни проблеми с телефона.

Ако вашият модел не е сред изброените в категорията, можете да се свържете с нас по телефона или чрез бутона "Получи оферта" в сайта.