Батерии за Samsung

В тази категория на онлайн каталога ни

можете да намерите висококачествени батерии Samsung за вашето мобилно устройство. Те са жизненоважен компонент от всяко мобилно устройство и без тях, устройството ще бъде невъзможно да бъде използвано.

Резервните батерии Samsung са известни със своята надеждност и бързо зареждане. Те са произведени от качествени материали и са използвани надеждни технологии, което гарантира качеството им. Ако се налага смяна на старата батерия с нова, при нас ще я намерите. Цените ни са съобразени с възможностите на клиентите ни и варират между 20 и 40 лева.

За какво да следите при покупка на батерия за Samsung телефон

Когато става дума за батерии за Samsung телефони, има няколко важни фактора, които трябва да бъдат взети под внимание. Тези фактори включват основно капацитета на батерията, вида й и технологията на зареждане.

Капацитет на батерията Samsung

Имаме батерии за смартфони Samsung с различен капацитет – 1500mAh, 1860mAh, 2600mAh, 3100mAh и т.н. Капацитетът е от изключителна важност. За някои клиенти това е най-важното нещо в телефона. Капацитетът се измерва в милиампер-час (mAh) и показва колко енергия може да съхранява батерията. Колкото по-висок е капацитетът на батерията за мобилното устройство Самсунг, толкова по-дълго време то може да издържи с едно зареждане.

Вид на батерията Samsung

Видът е важен фактор, на който също ще обърнем внимание. Може да бъде литиево-йонна (Li-ion) или литиево-полимерна (Li-Po). Li-ion батериите са по-издръжливи и по-надеждни спрямо Li-Po алтернативата. Ние ги препоръчваме. Независимо от това, която ще изберете, важно е да се уверите, че тя е съвместима с вашия Samsung телефон.

Технологията на зареждане на батерията Samsung

Технологията на зареждане е още един фактор, който трябва да се вземе под внимание. Зареждането може да бъде бързо, бавно или безжично зареждане. Бързото е особено полезно за хора, които имат ограничено време за зареждане на телефона си, докато безжичното позволява да зареждате телефона си без да използвате кабел.

В категорията ще откриете голям избор от варианти, подходящи за различни модели Самсунг телефони. В нас търсенето на нова батерия за Самсунг телефон е лесно и бързо. Ще намерим точната според модела на устройството ви. Сред най-търсените са за Galaxy S, Galaxy Note и други.

Поръчайте сега от

и се уверете, че вашият смартфон ще има надеждна и дълготрайна нова батерия!