Смяна на дисплей на iPad

Големите сензорни екрани при таблетите iPad внасят удобство в ежедневието ни, но за сметка на това са доста неустойчиви при удар или изпускане. Поради този факт, един от най-честите ремонти на таблети, които извършваме в нашият сервиз в София е смяна на дисплей на iPad.

Добре е да знаете, че в следствие на удар или натиск ако се получи шупла или пукнатина, поради голямата площ на екрана, тя може да се разрасне бързо и да доведе до щети върху дисплея.

Ако тъчскрийна работи безпроблемно, а по екрана не се наблюдават черти или петна, то можете да се възползвате от по-ниска цена за смяна на стъкло на iPad.

Смяна на дисплей на iPad от mlgroup.bg

Смяна на дисплей на iPad е услуга, при която повреденият екран на таблета се подменя с нов. Добре е да знаете, че при някои модели iPad се подменя целия комплект дисплей+тъчскрийн и стъкло, докато при други се сменя единствено матрицата на дисплея.

Можете да сте сигурни, че след смяна на дисплей, вашият iPad ще възвърне пълната си функционалност и добрия си външен вид.

Този вид ремонт на iPad отстранява проблеми свързани с:

 • Неработещ тъч-скрийн
 • Поява на черти
 • Петна по екрана
 • Счупено стъкло

Важно е да отбележим, че ако таблетът има производствена гаранция, то след ремонта тя отпада.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА СМЯНА НА ДИСПЛЕЙ НА iPad?

Разбираме, че цената за смяната на дисплей на iPad не може да не окаже влияние върху избора на сервиз. Поради тази причина ние се стараем да предложим качествена услуга на достъпни цени.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА СМЯНАТА НА ДИСПЛЕЙ НА iPad?

Смяната на дисплей на Айпад се извършва в рамките на от 1 до 3 работни дни според натовареността на техниците ни.

Добре е да знаете, че в случаите когато има кривини или усуквания по корпуса е възможно това да доведе до забавяне на ремонта.

Винаги се стараем да даваме максимално кратки срокове, защото разбираме, че липсата на личното ви мобилно устройство е най-малкото неудобна.

ЗАПАЗВА ЛИ СЕ ИНФОРМАЦИЯТА В ТАБЛЕТА СЛЕД СМЯНА НА ДИСПЛЕЙ?

Мнозина клиенти ни питат дали информацията в техния iPad ще се запази след смяната на дисплей?

Тази сервизна услуга засяга само хардуерната част на таблета и не засяга софтуера, така че нямате основания за притеснение по отношение на съхранената в айпада информация.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ СЛЕД РЕМОНТА?

Както за смяната на дисплей на iPad, така и за всеки извършен от нас ремонт, Вие получавате един месец гаранция. В случая тя покрива фабрични дефекти свързани с неправилното функциониране на екрана.

Всеки донесен при нас iPad за смяна на дисплей се тества след направен ремонт, за да сме сигурни, че ви го връщаме в отлично състояние.

Можете да сте сигурни, че след премахването на повредения дисплей и поставянето на нов, вашият iPad ще възвърне своята функционалност и добър външен вид.

КАКВО НЕ ПОКРИВА ГАРАНЦИЯТА?

Имайки предвид, че екранът е един от най-чупливите компоненти на iPad-а, най-честите причинители за щети по него сме самите ние.

Важно е да отбележим, че гаранцията не важи при: 

 • счупване
 • следи от изпускане
 • надиране
 • визуално упражнена сила върху продукта
 • намокряне

Други увреждания, които могат да се получат по дисплея на вашият iPad са:

 • Липса на картина:
  Най-честата причина екранът да изглежда здрав, но да липсва картина е счупената матрица. Дори и лека пукнатина по нея, причинена от изпускане или упражнен натиск, може да увреди напълно целия дисплей.
 • Разлепване от рамката:
  Различни причини като крив корпус, изпускане или излагане на високи температури (на слънце или в затворен автомобил) могат да доведат до разлепяне на екрана.При такива обстоятелства можем да Ви предложим професионално подлепване без да се налага цялостна смяна на дисплея.

Ние сме на разположение за въпроси относно смяната на дисплей за iPad.

Ако вашият модел не е сред изброените в категорията, можете да се свържете с нас по телефона или чрез бутона "Получи оферта" в сайта.