Калъфи

В тази категория на нашия онлайн каталог mlgroup.bg има много видове калъфи за телефони, измежду които може да избирате. Можете също така да избирате от редица стилове и дизайни – от по-обикновени през такива с красиви шарки до май-опростените като визия – прозрачни калъфи за телефони.

Какъвто и да е вашият вкус, със сигурност ще намерите подходящ калъф за вашия телефон при нас. Ние разполагаме с наличности за много марки, сред които:

• iPhone
• Huawei
• Nokia
• Samsung
• Xiaomi и др.

Сред най-популярните ни модели са:

• Кожените тип тефтер
• Удароустойчиви Carbon Fiber калъфи
• Меки силиконови и др.

Всеки от тях е добър вариант, но за да изберете правилният, е важно да го съобразите с потребностите си. Някои калъфи предлагат допълнителното удобство да изпълняват ролята и на портфейл или да имат сигурно магнитно закопчаване.

Удароустойчивите калъфи обикновено са по-дебели и по-тежки, но предлагат по-висока защита при евентуално падане. Най-подходящи сайта за активни хора, като например спортисти. Калъфите за смартфони са важни аксесоари, които със своята водоустойчиви, удароустойчиви и дори бронираност стават незаменими в съвременното натоварено ежедневие.

Защо да купим калъф за телефон от mlgroup.bg

Смартфонът е устройство, което винаги е с вас. Без значение дали пиете кафе с приятели, пътувате с градския транспорт до работа или разхождате домашния си любимец в парка.

Важно е да харесвате визията му, а колкото по-близко е тя до вас като личност, толкова по-приятно ще ви е да го гледате. Ние в MLgroup разбираме всичко това и поради тази причина сме се постарали да съберем богата гама от калъфи за телефони. Имаме за всекиго по нещо.
Нашите аксесоари са глътката свеж въздух, който ще ви помогне да сте цветни и свежи навсякъде и по всяко време. Имаме както едноцветни, така и раздвижени модели. Цените на калъфите за телефони варират в зависимост от много фактори. В общи линии може да кажем, че в сайта ще откриете калъфи на цени от 10 до 100 лева. Изберете онзи, който най-много подхождат на вашия стил.

За нас е удоволствие да ви предоставим толкова големи възможности за избор на калъфи за телефони. Свържете се с нас, ако имате някакви въпроси. Очакваме ви!