Нови телефони Apple iPhone

MLgroup предлага на своите клиенти богат избор от модели iPhone. В тази категория на mlgroup.bg ще намерите широка гама от нови телефони Айфон с различна вградена памет и цветове.

Мобилните телефони са фабрично запечатани, с доказан произход и международна гаранция.

Лесно и бързо може да прегледате и прочетете повече за всеки един модел. Основните характеристики са разписани, за да ви помогнат в избора на търсения от вас Айфон.

В mlgroup.bg често има намаления на избрани модели. В случай че си харесате даден модел, който не е на промоция, то може да се възползвате от бутона „ Получи Оферта“, а ние ще проверим дали можем да направим поръчка на избрания телефон, на по-ниска от обявената цена.

Ние от MLgroup се стараем винаги да сме първи в предлагането на най-новите модели iPhone веднага след пускането им в продажба. Ако искате да сте от първите закупили най-нов модел iPhone, можете да ни потърсите.

При нас ще намерите последните модели iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Plus, iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, както и по-стари като iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 13 и много други.

iPhone на отлични цени от Mlgroup

iPhone е серия смартфони, които излизат на пазара под бранда на американската марка Apple. Айфоните работят с тяхна операционната система - iOS. Тя е изключително опростена за използване, работи гладко, а от септември 2022-ра компанията се погрижи и за българските потребители, добавяйки български език.

От 2017-та насам Apple предлагат възможност за използването на e-sim, което позволява на потребителите да използват втори телефонен номер без физическа SIM карта. Компанията предлага и телефони от най-новата серия iPhone 15, които нямат физически слот за SIM карта и използват само виртуална такава (e-sim).

По-новите модели iPhone разполагат с обратно безжично зареждане, Lidar сензор, Dynamic Island, GPS Crash detection и подобрена видео стабилизация, както и много други иновативни функции в помощ на ползвателите им.

С Айфон в ръцете вие можете да:
• провеждате разговори
• снимате
• слушате музика
• четете мейли и съобщения
• играете игри
• сърфирате в Интернет и много други.

От App Store на Apple може да изтеглите приложение за всичко, което се сетите. Разгледайте айфоните, които сме подбрали за вас в тази категория и поръчайте още днес на отлични цени.