Изкупуваме нови и стари телефони

Изкупуваме нови и стари телефони

В магазини MLgroup можете да продадете вашият излишен мобилен телефон или таблет, независимо дали той е чисто нов или втора ръка. В случай че имате ненужен апарат, който заема място в шкавчето Ви, то ние можем да изкупим вашият стар мобилен телефон. Изкупуваме работещи смартфони, GSM апарати и таблети, като оценката и определянето на цената се извършват на място в нашите магазини след преглед на състоянието на вашият стар мобилен телефон. Що се отнася до телефоните с тъч скрийн, при нас може да продадете смартфон от нисък, среден или висок клас, като имаме интерес към модели произведени след 2015-та година, включително.

Добрият външен вид, наличието на оригинална окомплектовка или оставаща гаранция са от значение и могат да повишат цената, на която ще изкупим старият Ви телефон. Ако разполагате с използван смартфон или таблет, който вече не Ви е от полза, то заповядайте в някой от нашите магазини, където след преглед ще закупим старото ви устройство. Освен смартфони изкупуваме също и GSM апарати с копчета, като държим панелите им да са в добро състояние, без изтъркване на бутоните на клавиатурата, счупвания по капачетата, издуване на батерията и други забележки, а наличието на оригинално зарядно е от значение при определяне на цената.

Също така при нас можете да извършите замяна на вашият стар телефон като доплатите за по-нов модел, който сте си харесали. Освен това ако притежавате мобилен телефон, с който Ви е трудно да боравите, има възможност да го замените за по-опростен апарат, а ние ще доплатим оставащата разлика. Също както при изкупуването, при замяна е желателно старият Ви телефон да е с добър външен вид, а наличието на оригинална окомплектовка или оставаща гаранция биха повишили неговата цена.

Изкупуваме и телефони за части или такива със забравени акаунти, като в този случай държим телефоните да са в добро козметично състояние, със здрави екрани, без счупвания, дълбоки драскотини или изгорели пиксели. Оценката на телефон, който купуваме за части отнема малко повече време, тъй като отделните компоненти на апарата трябва да бъдат тествани за изправност в нашият сервиз, а към устройства без нищо здраво по тях нямаме интерес.