Смяна на задно стъкло

При изпускане на телефона може да се счупи както предното, така и задното стъкло. Никой не е застрахован, колкото и да пази смартфона си. Ние предлагаме услуга за подмяна на заден панел на следните марки:

  • Samsung
  • iPhone
  • Huawei

Обикновено смяната на гръбчето отнема между 1 и 3 работни дни и е препоръчително панела да не е изкривен или деформиран. В немалко случаи обаче, ако изпускането е от много високо, това може да причини допълнителни щети. Освен естетични задното стъкло изпълнява и чисто практични функции. То не позволява на прах и други замърсявания да проникнат до вътрешността на мобилното устройство.

Смяната на панела е препоръчителна, когато той е счупен, надраскан или цялостта му е нарушена по някакъв начин. Новите модели, които излизат на пазара са със стъклен гръб или панел.  Специфично разположените компоненти изискват такъв вид поправка да се извърши в сервиз от техник, който си разбира от работата.

В повечето случаи цената за смяната на задния панел на телефон зависи от цената на конкретната резервна част, а също и от процеса, който се изисква, за да се извърши тази услуга. Точна цена е трудно да се каже без да се види на живо смартфона.

В случай, че задното стъкло е непокънато и в добро състояние, но сте решили да го смените, защото ви е омръзнал познатия му вид, можете да го направите при нас.

Можете да се свържете с нас както онлайн, така и на място в сервизите ни в град София. Доверете ни се и ние ще сменим пукнатото задно стъкло на телефона ви.

Ако вашият модел не е сред изброените в категорията, можете да се свържете с нас по телефона или чрез бутона "Получи оферта" в сайта.