Смяна на дисплей на Motorola

Големите сензорни екрани в съвременните телефони са изключително удобни, но за съжаление, те са доста уязвими при удар или падане. В резултат на това, един от най-честите ремонти, които извършваме в нашият сервиз за телефони в София е смяна на дисплей на Motorola.

Ако екранът на вашия Motorola е счупен, можете да се възползвате от добра цена за смяна на дисплей, с кратък срок за изпълнение и гаранция за качество.

Нашият сервиз за телефони в София разполага с опитни техници и необходимата апаратура, за да извършим професионално смяна на дисплей на Motorola без компромиси в качеството на изпълнение.

Смяна на дисплей на Motorola от mlgroup.bg

Смяна на дисплей на Motorola e услуга, при която повреденият екран се подменя с нов, възвръщайки пълната функционалност и добрият външен вид на телефона Ви.

Този вид ремонт на Motorola отстранява проблеми свързани с:

 • Неработещ тъч-скрийн
 • Поява на черти
 • Петна по екрана
 • Счупено стъкло
 • Външни наранявания
 • Изкривени рамки
 • Премигващ екран

Какви са особеностите при смяна на дисплей на Motorola?

 • Добре е да знаете, че някои от телефоните Motorola се отварят през гърба, в случаите когато той е стъклен. Ако върху него има шупла или пукнатина, то при отварянето тя би се разраснала. За да запазим добрият външен вид на телефона можем да предложим неговата смяна.
 • Друга особеност при смяна на дисплей на Motorola е, че при някои модели оригиналния екран върви в комплект със страничната рамка и при неговата смяна решаваме проблеми с изкривена или наранена лайсна, възвръщайки добрия вид на телефона.
 • Характерно за някои модели Motorola е възможността за по-евтина смяна на дисплей, който не включва рамка към него.
 • Също така, при смяна на дисплей на Motorola има възможност за избор на оригинален Service Pack екран, който освен страничната рамка включва и нова батерия.

В случаите когато тъчскрийна работи безпроблемно, а по екрана не се наблюдават черти или петна, то можете да се възползвате от по-ниска цена за смяна на стъкло на Motorola.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА СМЯНА НА ДИСПЛЕЙ НА Motorola?

Знаем, че цената за смяната на дисплей на Motorola оказва влияние при избора на сервиз. Поради тази причина ние се стараем да предоставяме качествена услуга, предлагайки ви най-рентабилния вариант за поправка, когато дисплеят на вашия Motorola е повреден.

В случаите когато е възможно, можем да предложим подмяна на дисплей без рамка, което би ви спестило пари.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА СМЯНАТА НА ДИСПЛЕЙ НА Motorola?

Смяната на дисплей на Motorola може да се извърши в рамките на няколко часа или на няколко дни, според натовареността в сервиза. Винаги се стараем да даваме максимално кратки срокове, тъй като разбираме, че липсата на мобилния Ви телефон е най-малкото неудобна.

ЗАПАЗВА ЛИ СЕ ИНФОРМАЦИЯТА В ТЕЛЕФОНА СЛЕД СМЯНА НА ДИСПЛЕЙ?

Мнозина клиенти ни питат дали информацията в техния Motorola ще се запази след смяната на дисплей?

Тази поправка засяга само хардуерната част на телефона и не засяга софтуера, така че нямате основания за притеснение по отношение на съхранената в устройството информация.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ ЗА РЕМОНТА?

Както за смяната на дисплей, така и за всеки извършен от нас ремонт, Вие получавате един месец гаранция. В случая тя покрива фабрични дефекти свързани с неправилното функциониране на екрана.

Важно е да отбележим, че приемайки за ремонт телефон със счупен екран, той няма как да се тества, за да сме сигурни, че останалите му компоненти са изправни и функционират нормално. След поставяне на новия дисплей, можем да направим пълен тест на устройството и ако установим други неизправности ще се свържем с вас за уточняване на детайлите.

Можете да сте сигурни, че след премахването на повредения дисплей и поставянето на нов, вашият Motorola ще възвърне своята функционалност и добър външен вид.

КАКВО НЕ ПОКРИВА ГАРАНЦИЯТА?

Имайки предвид, че екранът е един от най-чупливите компоненти на телефона, най-честите причинители за щети по него сме самите ние.

Важно е да отбележим, че гаранцията не важи при: 

 • счупване
 • следи от изпускане
 • надиране
 • визуално упражнена сила върху продукта
 • намокряне

Други увреждания, които могат да се получат по дисплея на вашият Motorola са:

 • Липса на картина:
  Най-честата причина екранът да изглежда здрав, но да липсва картина е счупената матрица. Дори и лека пукнатина по нея, причинена от изпускане или упражнен натиск, може да увреди напълно целия дисплей.
 • Разлепване от рамката:
  Различни причини като крив корпус, изпускане или излагане на високи температури (на слънце или в затворен автомобил) могат да доведат до разлепяне на екрана.При такива обстоятелства можем да Ви предложим професионално подлепване без да се налага цялостна смяна на дисплея.

Ние сме на разположение за въпроси относно смяната на дисплей за Motorola.

Ако вашият модел не е сред изброените в категорията, можете да се свържете с нас по телефона или чрез бутона "Получи оферта" в сайта.