Смяна на стъкло на iPad

Заради металния корпус и дебели рамки, таблетите iPad изглеждат здрави, но често се случва стъклото на дисплея да се счупи след изпускане или удар. При наличие на такъв проблем той не трябва да се неглижира, тъй като освен че нарушава естетическият вид на вашият iPad, счупеното стъкло може да попречи на нормалното функциониране на таблета.

Опцията за смяна на стъкло на iPad, вместо цял дисплей, Ви спестява пари заради по-ниската си цена и пълното възстановяване на екрана към първоначалния му вид.

При смяна на стъкло на iPad се подменя единствено счупеното стъкло върху екрана, а оригиналният дисплей се запазва, а за извършване на този ремонт е необходима специална апаратура като нагряваща система, вакуум машина, луминатор, машина за отстраняване на лепило, и други.

Тъй като смяната на стъкло на iPad е деликатен процес, при който има голям риск от счупване на екрана е препоръчително ремонта да се извърши от специалист. В случай, че притежавате iPad със счупено стъкло, нашите техници са на разположение за да отстранят проблема, а ние гарантираме, че таблетът ще бъде тестван преди и след ремонта, за да сме сигурни, че ви го връщаме в отлично състояние.

При проблеми с тъчскрийна на iPad:

Добре е да знаете, че при повечето таблети iPad счупеното стъкло се подменя заедно с тъч скрийна и така решава проблеми свързани с неправилно функциониране на тъчскрийна или неговият тотален отказ. За да разберете дали таблетът Ви е сред моделите при които смяната на стъкло решава и проблеми с тъчскрийна можете да се свържете с нас на някой от посочените телефони в сайта.

Какво се извършва при смяна на стъкло на iPad?

Смяна на стъкло на iPad е услуга, при която счупеното стъкло на таблета се подменя с ново, а както споменахме, в някои случаи ремонта включва и подмяна на тъчскрийна.

Трябва да знаете, че оригиналният дисплей се запазва независимо дали сензорната част е била сменена заедно със стъклото или не.

КАКВА Е ЦЕНАТА ЗА СМЯНА НА СТЪКЛО НА iPad?

За цените на тази услуга можете да разберете повече като се свържете с нас или ни посетите в някой от магазините ни за мобилни телефони в София.

ВЪЗМОЖНА ЛИ Е ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА?

Отстъпка от цената е възможна в случай, че ремонтът е комбиниран с втора услуга или покупка на аксесоар.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА СМЯНАТА НА СЧУПЕНО СТЪКЛО НА iPad?

Поради спецификата на ремонта, смяната на счупено стъкло на iPad отнема от 1 до 3 работни дни, според заетостта на техниците в сервиза.

Добре е да знаете, че в случаите когато има кривини или усуквания по корпуса е възможно това да възпрепятства смяната на стъклото и да доведе до забавяне на ремонта.

ЗАПАЗВА ЛИ СЕ ИНФОРМАЦИЯТА?

Смяната на счупено стъкло не е софтуерна, а хардуерна процедура, което означава, че всичко, което е било в таблета като информация се запазва.

ПРОМЕНЯТ ЛИ СЕ ЦВЕТОВЕТЕ И ЧУВСТВИТЕЛНОСТТА НА ЕКРАНА?

Не, няма разлика с това, което е било първоначално. Ще можете да се радвате на своя iPad все едно стъклото не се е повреждало изобщо.

В някои случаи се наблюдават жълтеникави петна или ивици на мястото на пукнатините. Те се получават поради натиска и създалото се напрежение, и изчезват след като счупеното стъкло на вашият iPad бъде сменено.

ДАВАТЕ ЛИ ГАРАНЦИЯ ЗА ПОДМЕНЕНОТО СТЪКЛО?

Както за смяна на стъкло на iPad, така и за всички останали ремонти, ние от MLgroup даваме един месец гаранция.

Важно е да отбележим, че стъклото е една от най-увредимите части на таблета и често причинителите на повредите по него сме самите ние.

Необходимо е да уточним, че гаранцията не важи при:

 • следи от изпускане
 • надиране
 • намокряне
 • визуално упражнена сила върху продукта
 • счупване
 • неправилно съхранение

При неправилна експлоатация и съхранение:

Добре е да знаете, че в следствие на изпускане или високи температури през летния сезон, ако таблетът е бил изложен за по-дълго на слънце, е възможно да се получи разлепяне на стъклото от дисплея.

Ако стъклото се е разлепило от дисплея можем да предложим подлепяне, без нужда от цялостната му смяна.

В дългогодишната си практика сме се сблъсквали със ситуации, при които стъклото на екрана е здраво и дисплея видимо изглежда непокътнат, но липсва картина. Обикновено това е в следствие на счупена матрица, а най-честата причина за това е изпускане или натиск върху екрана.

В КОИ СЛУЧАИ СМЯНАТА НА СТЪКЛО НА IPAD НЕ Е ВЪЗМОЖНА?

Ако забелязвате някой от следните признаци:

 • Черни петна по дисплея
 • Поява на черти
 • Неработещ тъч
 • Премигване на екрана
 • Нарушена чувствителност

То Вие се нуждаете от смяна на дисплей.

Екипът на MLgroup ви съветва:

Счупеното или разлепено стъкло на iPad е проблем, който не бива да се неглижира, тъй като ненавременната му смяна може да доведе до по-сериозни последствия за цялото устройство, като най-често е засегнат дисплея.

Ако вашият модел не е сред изброените в категорията, можете да се свържете с нас по телефона или чрез бутона "Получи оферта" в сайта.