Кейсове

Кейсовете за телефон са задължителен аксесоар, който не само разкрасява външния вид на мобилното ви устройство, но и се грижи за неговата сигурност. Ето защо в тази категория на сайта ни mlgroup.bg сме събрали разнообразие от гръбчета за телефони, измежду които може да намерите най-подходящото за вас.

Можем да ви предложим кейсове за Samsung, iPhone, Huawei, Xiaomi или друга марка. Важно е да отбележим, че преди да поръчате даден гръб за телефон трябва да се уверите, че желаният от вас кейс е за модела, който притежавате, защото всяка буква и цифра в продуктовия номер е от значение, тъй като при различните модели смартфони камерите, бутоните и порта за зареждане са разположени на различни места.

В нашия сайт ще намерите снимки, а също и подробно описание за съответния кейс за телефон. По този начин се стараем да ви улесним в избора.

Ако не сте сигурни дали желаният кейс е за вашият модел, то можете да се свържете с нас по телефона или да посетите някой от магазините ни за телефони в София.

Гръб за телефон на добри цени

По отношение на цената можем да се похвалим, че гръбчетата за смартфони, които продаваме, са в ценовия диапазона между 10 и 30 лева. Тази цена е достъпна и конкурентна, а качеството е доказано.
Без значение дали ще изберете кейс с карбонов ефект или тънък силиконов такъв, ще можете да зареждате устройството си безпроблемно.

Ако искате да използвате смартфона си, за да гледате видео или да се наслаждавате на друг вид мултимедия, най-добре заложете на кейс, който има държач или става като стойка. Така няма да трябва да държите устройството и ще можете да се наслаждавате на изживяването пълноценно.

По-плътните кейсове за смартфони са също така по-обемни и по-тежки. Това е нещо, което трябва да вземете предвид. Те обаче са идеални, ако искате по-добра защита.

В сайта ни mlgroup.bg можете да видите кейсове за телефони, които отлично постигат баланса между красив външен вид и защита.

С правилния гръб за телефон от MLgroup ще постигнете изящния дизайн, който всеки иска да има без да трябва да правите компромис с качеството. Имаме изобилие от тънки, фини и красиви варианти за силиконов гръб за телефон.

Разгледайте и вземете онзи кейс, който пасва най-точно на усещането ви за естетика и сигурност.