Прозрачен силиконов кейс

Ако търсите силиконов кейс за смартфона си, вие сте на правилното място. В сайта mlgroup.bg има много богат избор. Силиконовият кейс за телефон е често срещан избор, защото е практичен и достъпен начин да защитите мобилното си устройство.

Силиконовият кейс успешно ще защити гръбчето на телефона ви.
Прозрачните силиконови калъфи за телефони имат редица предимства, включително възможността да предпазват задната камера от запрашаване, като същевременно не добавят допълнителен обем към размера на устройството ви. Те се предлагат в различни размери и са много гъвкави, което ги прави чудесен избор за защита на вашия телефон от повреда или намокряне.

Именно те са и най-разпространените видове гръбчета, като при тях водещото е точно гъвкавостта им. Предлагат се в разнообразни цветове, визии и дебелина. Идеални са за смекчаване на силата на удара при падане върху твърда повърхност.

Много от клиентите ни харесват начина, по който усещат телефона, когато го носят в ръка. Силиконовият кейс е приятен на допир и ако е прозрачен, той позволява да се наслаждавате на красивия дизайн на смартфона си.

За да го поддържате в най-добрия вид, е добре да го почиствате редовно. В противен случай може да пожълтее с времето.

Силиконови кейсове за телефони от mlgroup.bg

При нас има разнообразие от модели. Някои от марките, за които може да поръчате такъв аксесоар, са:

• Samsung
• Alcatel
• Lenovo
• Nokia
• Xiaomi и др.

За да сме достъпни за възможно повече клиенти, ние поддържаме цени конкурентни на пазара. В тази категория можете да намерите продукти от 10 до 100 лева.

Изборът на подходящ калъф за вашия телефон е от голямо значение за добрия му външен вид. За онези, които предпочитат изчистените дизайни можем да предложим висококачествени прозрачни или матови едноцветни корпуси от силикон. Те защитават без да привличат вниманието прекалено много.

Ако имате нужда от нов силиконов кейс за смартфона си, не отлагайте покупката за друг ден. Поръчайте го още сега на страхотна цена от mlgroup.bg.