Xiaomi втора ръка

Решили сте да си купите телефон Xiaomi втора ръка?

Ако отговорът е „да“, вие сте на правилното място. В нашия сайт можем да ви предложим широка гама от смартфони втора ръка с марка Xiaomi.
Реновираните мобилни телефони са в добро състояние и преминават през множество проверки за качество, преди да бъдат одобрени за продажба на сайта.

Предоставяме 2 месеца гаранция за всички мобилни телефони Xiaomi втора ръка. Като цена те варират в диапазона между 130 и 350 лева. По-старите и не толкова запазените смартфони Xiaomi втора употреба са сравнително по-евтини спрямо останалите. Проверени са за функционалност, качество на звука, реакция на екрана и др.

Някои използвани мобилни телефони могат да имат леки драскотини или други дребни забележки, които са по-скоро естетични и нямат нищо общо с режима на работа на устройството.

Какви употребявани телефони Xiaomi има в mlgroup.bg

При нас можете да намерите така популярните модели Xiaomi Redmi Note и Poco M3. Серията Redmi е сред най-търсените и при желаещите да си вземат втора ръка Xiaomi. Въпреки това с далеч по-добри параметри са по-новите модели на марката, към които спада и Poco M3.

Той има много по-добри камери, далеч по-издръжлива батерия и по-голям дисплей за по-приятно гледане на видео съдържание. Опцията за бързо зареждане на моделите, които излязоха през последните 2-3 години, е безценно предимство за хората, които използват мобилното устройство през целия ден.

При нас ще намерите втора ръка Xiaomi смартфони, които предлагат екстрите бързо зареждане на батерията 18W, а също и обратно зареждане. Пример е Xiaomi Poco M3.

Телефоните Xiaomi втора ръка, които ще откриете в mlgroup.bg са снимани от различни ъгли и са с описани важни специфики. Често правим и допълнителни намаления от цената на телефоните Xiaomi втора ръка.

Следете предложенията в mlgroup.bg и не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или се нуждаете от повече информация.
На разположение сме!