Нови телефони Samsung

Samsung Electronics е най-големият производител на електронни продукти в света. През 2005 г. Самсунг изпревари японския съперник Sony, за да стане за първи път водещият и най-популярен производител на електроника, предназначена за крайния потребител в света.

Телефони Самсунг на топ цени

MLgroup предоставя на своите клиенти широка гама от модели мобилни телефони Samsung, включително всички варианти като цвят и вградена памет. Всички мобилни телефони в тази категория на сайта са чисто нови с гаранция за произход и качество. Можете бързо и лесно да разгледате и прочетете описание за всеки модел, който ви интересува. Изберете подходящия Samsung за вас и се възползвайте от възможността да го закупите на промоционална цена! Благодарение на съвременните многоядрени процесори, смартфоните на Самсунг могат да осигурят висока функционалност.
Можете да поставите две SIM карти едновременно, за да отделите служебния от личния телефон и да ги използвате едновременно. Различни модели мобилни телефони Самсунг поддържат 4G и 5G мрежи и са свързани към наличните интернет мрежи чрез Wi-Fi, така че можете да поддържате връзка с приятелите и семейството си чрез социални мрежи. При нас ще намерите най-атрактивните мобилни телефони Samsung на достъпни цени.
Най-продаваната серия мобилни телефони Самсунг е Galaxy S, която се счита за директен конкурент на Айфон.
В нашия онлайн магазин mlgroup.bg ще намерите всичко необходимо, за да поддържате вашия смартфон. Ние предлагаме и сервизни услуги за основните марки мобилни телефони.