Кейсове 360 градуса

Калъфите за телефон 360 градуса са изработен от полимерен материал и се състоят от предна и задна част. Към тях може да се причисли и протектор от закалено стъкло, който се залепя върху екрана, след като другите 2 части бъдат поставени.

Това са калъфите, които предлагат отлична защита за всеки смартфон.
Малцина са онези, които биха си позволили да поемат каквито и да било рискове с телефона си. На всеки може да се случи да го изпусне по невнимание. Наблюденията ни показват, че клиентите, които наистина искат да пазят устройствата си, избират именно калъф за телефон 360 градуса.

Те гарантират сигурност, тъй като покриват телефона отвсякъде. Това ги прави много надеждни, защото предпазват всяко слабо място, податливо на повреда. Калъфите за телефон 360 градуса се грижат не само за предната част на смартфона ви, но също за гърба и ръбовете на мобилния апарат.

Качествените калъфи за телефон 360 градуса по никакъв начин не повлияват на чувствителността или цветовете на дисплея. Те не просто предпазват, но и поставят акцент върху дизайна на смартфона ви.

Калъфи за телефони 360 на добри цени

Тези аксесоари не са никак скъпи за качествата, които имат. При нас можете да ги закупите на цени от 10 до 20 лева. Имаме наличности за най-популярните марки като Samsung, iPhone и Huawei.

Красивите и стилни модели на съвременните смартфони заслужават да се погрижите за тях.

В mlgroup.bg предлагаме калъфи за телефон 360 градуса в различни цветове, като червеното, черното и златистото са най-търсени. Ние се съобразяваме с потребителското търсене и поддържаме наличности на моделите, които клиентите ни купуват най-много. Разгледайте богатият ни асортимент и намерете най-подходящият калъф за вас. Това е лесен и евтин начин да разнообразите външния вид на мобилното си устройство. Не изоставайте от най-новите тенденции, а поръчайте нов калъф за телефони 360 от mlgroup.bg още сега.