iPhone 15

В интернет каталога на MLgroup ще намерите разнообразие от цветове и вградена памет на представените в края на 2024г. телефони от висок клас iPhone 15. Отличаващ се с различни цветове и двойна основна камера, това е най-бюджетния телефон от серията iPhone 15 на Apple.

Заради по-ниската цена и висока производителност, базовият модел на серията iPhone 15 е и най-предпочитан сред младото поколение и не толкова претенциозни потребители, които все пак търсят надежден и стилен телефон от висок клас.

IPHONE 15 НА СУПЕР ЦЕНА ОТ MLGROUP

Като директен вносител, ние от MLgroup можем да предложим конкурентна цена за iPhone 15 на своите клиенти.

Също така, при нас можете да се възползвате от още по-ниска цена за iPhone 15, в случай че се направи предварителна поръчка. Този метод Ви дава възможност за спестяване на пари и предоставя значително предимство за потребителите, които търсят качество на изгодна цена.

Сред най-търсените от серията е iPhone 15 128GB, за който ние от MLgroup можем да предложим най-ниска цена. Това е и възможно най-малката вградена памет на модела.

Както вече споменахме, iPhone 15 се отличава с богата гама от цветове, а именно:

  • Black
  • Blue
  • White
  • Yellow
  • Pink

Ярките цветове на модела преминават плавно от стъкления гръб на телефона, към страничнитата рамка, която е изработена от алуминий.

Предлагайки iPhone 15 , ние от MLgroup се ангажираме да осигурим на нашите клиенти не само удовлетворение от покупката на нов смартфон, но и достъпна цена.