Смяна на предно и задно стъкло, вече и за iPhone 15

Смяна на предно и задно стъкло, вече и за iPhone 15

В сервиза за телефони на MLgroup вече може да възползвате от услуга за смяна на предно или задно стъкло на iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max и iPhone 15 Plus. Благодарение на дългогодишния си опит и квалифицираните техници, с които разполагаме, предоставяме възможност за ремонт на счупено стъкло на дисплея или напукани гърбове на най-новите модели от серията iPhone 15 на Apple.

Освен за iPhone 15, услугата за смяна на предно или задно стъкло също е налична и за по-стари модели iPhone, включително:

Пълният списък с модели и цени можете да разгледате в категориите Смяна на стъкло на iPhone и Смяна на задно стъкло на iPhone.

От самото начало на технологията за смяна на стъкло на мобилни телефони, ние извършваме този вид ремонт и гарантираме, че нашият сервиз разполага с необходимата техника и опитни специалисти. Така можете да бъдете сигурни, че смяната на повреденото стъкло на вашия телефон ще бъде извършена професионално.

При процеса на смяна на стъкло се заменя единствено счупеното стъкло на екрана, като при този вид ремонт се запазва оригиналният дисплей на телефона. Използваме специализирана техника като система за загряване, вакуум машина, луминатор, машина за отстраняване на лепило и други.

Важно е да отбележим, че когато телефонът е паднал или е пострадал в резултат на друг инцидент, винаги съществува риск, макар и минимален, че определен компонент може да престане да функционира след отварянето му.

Възползвайте се от добра цена за смяна на предно или задно стъкло на iPhone 15, кратки срокове за изпълнение и гаранция за всеки извършен ремонт.