Смяна на дисплей на Samsung и Xiaomi със запазване на гаранцията

Смяна на дисплей на Samsung и Xiaomi със запазване на гаранцията

Смяната на дисплей е един от най-честите ремонти, които извършваме в нашият сервиз за телефони в София. Независимо дали става въпрос за непредвидени инциденти или други причини, когато екранът на телефона е счупен, бързото и качествено възстановяване е от ключово значение.

Едни от най-честите причини налагащи смяна на дисплей са:

Но какво се случва с гаранцията на устройството след счупване на дисплея?

Тук е важно да споменем, че при счупване на дисплея на телефона гаранцията му отпада, заради щети причинени от ползвателя. Този факт често предизвиква загриженост сред клиентите, които се опасяват за бъдещето на своите устройства след смяна на дисплей.

Поради това, ние от MLgroup се стремим да предложим не само качествено решение на подобни проблеми, но и грижа за бъдещето на телефона ви, в случай че гаранцията му все още не е изтекла. Ето защо, в нашият сервиз можете да се възползвате от смяна на дисплей за телефони Samsung и Xiaomi със запазване на гаранцията.

Колко време отнема подобна смяна на дисплей?

Времето за смяна на дисплей със запазване на гаранцията за телефони Samsung и Xiaomi е между 3 и 5 работни дни, като можете да сте спокойни, че информацията в телефона ви няма да бъде изтрита.

При нужда от смяна на дисплей на Samsung и Xiaomi с възможност за запазване на гаранцията, не се колебайте да се свържете с нас по телефона или заповядайте в някой от обектите ни в гр. София.