Решение на проблема със слушалката на серия iPhone 12

Решение на проблема със слушалката на серия iPhone 12

От официално изявление на Apple стана ясно, че малък процент устройства от серията iPhone 12 могат да проявят проблеми със звука в слушалката, поради неизправен компонент на модула на приемника, а засегнатите устройства са произведени между октомври 2020 г. и април 2021 г.

Ако вашият iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max или iPhone 12 mini проявява липса на звук от слушалката по време на разговор, това може да бъде индикация, че устройство ви попада в обхвата на проблемните телефони и изисква сервизно обслужване.

В нашият сервиз за телефони в София разбираме важността на незабавното и професионално решаване на подобни проблеми, поради което предлагаме ремонт на дефекти свързани със слушалката на серията iPhone 12, които могат да възникнат в резултат на неизправния модул.

Цената за ремонт на неработеща слушалка при серията iPhone 12 варира от 100 до 150 лева, в зависимост от точния модел на телефона. Нашите опитни техници ще се погрижат за отстраняването на проблема, използвайки най-съвременните методи и инструменти за ремонт, за да възстановят функционалността на слушалката на вашето устройство, така че да продължите пълноценното му използване.

За да осигурим спокойствие на нашите клиенти, ние предлагаме и гаранция за всеки извършен ремонт, като при нужда или допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас!