Подмяна на AirPods

Подмяна на AirPods

Като често използван продукт, слушалките AirPods са с нас докато сме на път, вършим ежедневните си задачи или спортуваме, поради което те нерядко биват подложени на неблагоприятни условия, намокряне, изпускане и други.

В магазините на MLgroup можете да се възползвате както от услуги за ремонт, така и от замяна на слушалки Apple Airpods с нови.

Какви са най-честите причини за подмяна на слушалки AirPods ?

Сред най-срещаните проблеми водещи до подмяна при моделите AirPods Pro са:

Всеки вид ремонт на изброените проблеми е краткосрочно решение, поради което препоръчваме замяна на слушалките с нови.

Каква е цената за подмяна на слушалките Apple AirPods ?

Цената за подмяна на едната слушалка варира от 160лв до 190лв, а на двете от 200лв до 250лв., в зависимост от модела на слушалките AirPods. За AirPods Pro 2 и AirPods 3 цената за подмяна на двете слушалки е 210лв.

Оригинални ли ще бъдат новите слушалки ?

Отговорът е да. Неоригинални слушалки няма как да сработят със зареждащата ги кутия, а влучай че разполагате с неоригинални слушалки, то няма как да предложим тяхната замяна или ремонт.

Колко време е нужно за да бъдат подменени слушалките AirPods с нови ?

Тъй като се изпращат към официален представител, подмяната на слушалките отнема около 2 работни седмици, а смяната е възможна само при наличие на оригиналната зареждаща кутия.

Възможно ли е и зарядната кутията да се подмени с нова ?

За съжаление зарядната кутия на слушалките AirPods няма как да бъде подменена с нова, и в случай че вашата е с проблем, то можем да предложим ремонт или замяна с употребявана такава, чиято цена зависи от състоянието ѝ, и модела на слушалките.

Какви са условията за подмяна на слушалки AirPods ?

Има ли по-евтин вариант за подмяна на слушалки AirPods ?

В случай, че имате слушалка/и с проблем и цената за подмяна с нови не ви устройва, то можем да ви поредложим вариант за подмяна с употребявана/и, като цената се определя от модела и състоянието.