Смяна на заднен капак на Samsung Galaxy Note 8

Решава проблеми свързани с:

 • Счупен гръб
 • Дълбоки драскотини

Ние предлагаме:

 • Гаранция за качество
 • Кратък срок за изпълнение

65лв.

Дизайнът на мобилните телефони претърпя различни промени през годините, а тенденциите при премиум моделите замениха познатите ни пластмасов капак и метален корпус с капак имитиращ стъкло.

Именно това е и една от най-уязвимите части в днешните смартфони, като често след изпускане или удар се случва задното стъкло на телефона да се счупи или напука.

Добре е да знаете, че освен за добрият външен вид, стъкления гръб или капак на вашият Samsung Galaxy Note 8 играе ключова роля в защитата на вътрешните компоненти. В случаите когато цялостта му е нарушена, вашият смартфон е много по-уязвим от навлизане на прах или влага, които да навредят на вътрешни елементи и да доведат до неправилна работа на телефона.

В допълнение можем да отбележим, че при модели Samsung с метален гръб се подменя целият корпус, тъй като задната част е едно цяло.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СМЯНА НА ЗАДНО СТЪКЛО (КАПАК) НА SAMSUNG Galaxy Note 8?

При някои по-стари модели Samsung задния капак позволява да бъде подменен лесно, без нужда от специализирана намеса, докато при по-новите телефони Samsung, при които капака е стъклен се препоръчва смяната да се извърши в сервиз от оторизирано лице.

Смяната на стъклен капак на Samsung Galaxy Note 8 се извършва в два етапа, като в първия се отстранява повредения гръб, а при втория се поставя нов, който се залепя обратно към корпуса на телефона.

КАКВИ ЗАДНИ КАПАЦИ ЗА SAMSUNG Galaxy Note 8 ПРЕДЛАГАМЕ?

Тъй като се стремим да отговорим на потребителското търсене, ние от MLgroup предлагаме няколко вида заден капак за Samsung Galaxy Note 8 с различно качество, като обявените цени в сайта са за среден клас.

 • Първият заден капк е от е най-нисък клас, при който може да се забележи лека разлика с цвета на оригинала, като практиката ни е показала, че тези капаци са по-лесно чупливи и не прилягат достатъчно плътни към корпуса на телефона.
 • Вторият по качество заден капак за Samsung Galaxy Note 8, с който разполагаме е с качество и здравина близки до оригинала, като при него разликата в цвета е минимална.
 • Третият вариант е за 100% оригинален заден капак за Samsung Galaxy Note 8.

СТЪКЛОТО НА КАМЕРАТА Е ПУКНАТО, ПОДМЕНЯ ЛИ СЕ ПРИ РЕМОНТА?

Ако вашият Samsung Galaxy Note 8 е със счупено стъкло на камерата след изпускане, то трябва да знаете, че при някои модели то се подменя заедно със задния капак, а при други е отделен компонент.

За да разберете дали при смяна на счупен гръб на вашият Samsung Galaxy Note 8 се подменя и стъклото на камерата, може да използвате бутона "Получи Оферта" или да се свържете с нас на някой от телефоните в сайта.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА СМЯНАТА НА ЗАДЕН КАПАК НА SAMSUNG Galaxy Note 8?

Подмяната на счупен или пукнат гръб на Samsung Galaxy Note 8 отнема от няколко часа до два работни дни. Добре е да знаете, че в случаите когато има кривини или усуквания по корпуса е възможно това да възпрепятства смяната на задно стъкло и да доведе до забавяне на ремонта.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ ЗА РЕМОНТА?

Отговорът е да, за смяна на заден капак на Samsung Galaxy Note 8, както и всички други ремонти, даваме един месец гаранция. Всеки донесен при нас Samsung Galaxy Note 8 за смяна на задно стъкло се тества преди и след направен ремонт, за да сме сигурни, че ви го връщаме в отлично състояние.

ПРИ КАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ГАРАНЦИЯТА НЕ ВАЖИ?

В случаите когато корпуса на телефона е бил прекалено изкривен след изпускане е възможно да останат леки усуквания дори и след неговото изправяне. Ако корпусът на вашият Samsung Galaxy Note 8 е крив, то това би сподпомогнало за евентуално бъдещо разлепяне на задния капак.

Добре е да знаете, че по-високите температури през летния сезон сподпомагат за разлепяне на екрана и задния капак, особено когато телефонът е бил оставен за по-дълго на слънце, в затворен автомобил или други по-топли места.

В случай че екранът или задното Ви стъкло са били разлепени, то ние можем да предложим подлепяне без нужда от цялостна смяна.

Гаранцията не важи при:

 • Следи от изпускане
 • Надиране
 • Изкривяване на корпуса
 • Счупване

В практиката си сме се сблъсквали със случаи, при които издута в следствие на неправилна експлоатация батерия е причинила повдигане на задния капак. При този вариант след смяна на задното стъкло е необходимо да се подмени и подутата батерия.

Екипът на MLgroup ви съветва:

Счупеното или разлепено задно стъкло на вашият Samsung Galaxy Note 8 не бива да се пренебрегва, тъй като може да доведе до по-сериозни проблеми с телефона.

 • София бул. "Мария Луиза" 102 Централна Автогара
  0896988488
 • София ул. "Йордан Йосифов" 7 - зад спирката, Студентски град
  0890418888
 • София бул. "Михаил Д. Скобелев " 56 , срещу МВР болница
  0876987676