Смяна на заден капак на Huawei P9 lite

Решава проблеми свързани с:

 • Счупен гръб
 • Дълбоки драскотини

Ние предлагаме:

 • Гаранция за качество
 • Кратък срок за изпълнение

65лв.

Дизайнът на мобилните телефони претърпя различни промени през годините, а тенденциите при премиум моделите замениха познатите ни пластмасов капак и метален корпус с капак имитиращ стъкло.

Именно това е и една от най-уязвимите части в днешните смартфони, като често след изпускане или удар се случва задното стъкло на телефона да се счупи или напука.

Добре е да знаете, че освен за добрият външен вид, стъкления гръб или капак на вашият Huawei P9 lite играе ключова роля в защитата на вътрешните компоненти. В случаите когато цялостта му е нарушена, вашият смартфон е много по-уязвим от навлизане на прах или влага, които да навредят на вътрешни елементи и да доведат до неправилна работа на телефона.

В допълнение можем да отбележим, че при модели Huawei с метален гръб се подменя целият корпус, тъй като задната част е едно цяло.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СМЯНА НА ЗАДНО СТЪКЛО (КАПАК) НА HUAWEI P9 lite?

При някои по-стари модели Huawei задния капак позволява да бъде подменен лесно, без нужда от специализирана намеса, докато при по-новите телефони Huawei, при които капака е стъклен се препоръчва смяната да се извърши в сервиз от оторизирано лице.

Смяната на стъклен капак на Huawei P9 lite се извършва в два етапа, като в първия се отстранява повредения гръб, а при втория се поставя нов, който се залепя обратно към корпуса на телефона.

КАКВИ ЗАДНИ КАПАЦИ ЗА HUAWEI P9 lite ПРЕДЛАГАМЕ?

Тъй като се стремим да отговорим на потребителското търсене, ние от MLgroup предлагаме няколко вида заден капак за Huawei P9 lite с различно качество, като обявените цени в сайта са за среден клас.

 • Първият заден капк е от е най-нисък клас, при който може да се забележи лека разлика с цвета на оригинала, като практиката ни е показала, че тези капаци са по-лесно чупливи и не прилягат достатъчно плътни към корпуса на телефона.
 • Вторият по качество заден капак за Huawei P9 lite, с който разполагаме е с качество и здравина близки до оригинала, като при него разликата в цвета е минимална.
 • Третият вариант е за 100% оригинален заден капак за Huawei P9 lite.

СТЪКЛОТО НА КАМЕРАТА Е ПУКНАТО, ПОДМЕНЯ ЛИ СЕ ПРИ РЕМОНТА?

Ако вашият Huawei P9 lite е със счупено стъкло на камерата след изпускане, то трябва да знаете, че при някои модели то се подменя заедно със задния капак, а при други е отделен компонент.

За да разберете дали при смяна на счупен гръб на вашият Huawei P9 lite се подменя и стъклото на камерата, може да използвате бутона "Получи Оферта" или да се свържете с нас на някой от телефоните в сайта.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА СМЯНАТА НА ЗАДЕН КАПАК НА HUAWEI P9 lite?

Подмяната на счупен или пукнат гръб на Huawei P9 lite отнема от няколко часа до два работни дни. Добре е да знаете, че в случаите когато има кривини или усуквания по корпуса е възможно това да възпрепятства смяната на задно стъкло и да доведе до забавяне на ремонта.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ ЗА РЕМОНТА?

Отговорът е да, за смяна на заден капак на Huawei P9 lite, както и всички други ремонти, даваме един месец гаранция. Всеки донесен при нас Huawei P9 lite за смяна на задно стъкло се тества преди и след направен ремонт, за да сме сигурни, че ви го връщаме в отлично състояние.

ПРИ КАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ГАРАНЦИЯТА НЕ ВАЖИ?

В случаите когато корпуса на телефона е бил прекалено изкривен след изпускане е възможно да останат леки усуквания дори и след неговото изправяне. Ако корпусът на вашият Huawei P9 lite е крив, то това би сподпомогнало за евентуално бъдещо разлепяне на задния капак.

Добре е да знаете, че по-високите температури през летния сезон сподпомагат за разлепяне на екрана и задния капак, особено когато телефонът е бил оставен за по-дълго на слънце, в затворен автомобил или други по-топли места.

В случай че екранът или задното Ви стъкло са били разлепени, то ние можем да предложим подлепяне без нужда от цялостна смяна.

Гаранцията не важи при:

 • Следи от изпускане
 • Надиране
 • Изкривяване на корпуса
 • Счупване

В практиката си сме се сблъсквали със случаи, при които издута в следствие на неправилна експлоатация батерия е причинила повдигане на задния капак. При този вариант след смяна на задното стъкло е необходимо да се подмени и подутата батерия.

Екипът на MLgroup ви съветва:

Счупеното или разлепено задно стъкло на вашият Huawei P9 lite не бива да се пренебрегва, тъй като може да доведе до по-сериозни проблеми с телефона.

 • София бул. "Мария Луиза" 102 Централна Автогара
  0896988488
 • София ул. "Йордан Йосифов" 7 - зад спирката, Студентски град
  0890418888
 • София бул. "Михаил Д. Скобелев " 56 , срещу МВР болница
  0876987676