Смяна на счупено стъкло на Xiaomi Redmi Note 10 Pro 4G

Решава проблеми свързани с:

 • Дълбоки драскотини
 • Счупено стъкло
 • Жълтеникави петна

Ние предлагаме:

 • Гаранция за качество
 • Кратък срок за изпълнение
 • Запазване на оригиналния дисплей

100лв.

Днешните мобилни телефони разполагат с големи сензорни екрани и тънки рамки около тях, поради което те лесно биват счупени след изпускане. Поради този факт един от най-честите ремонти, които извършваме в нашият сервиз за телефони в София е смяна на стъкло на Xiaomi.

От момента на поява на технологията за смяна на счупено стъкло, ние извършваме този вид ремонт и можем да гарантираме, че сервизът ни разполага с необходимата апаратура, а техниците ни с богат опит. Поради това можете да сте сигурни, че смяната на счупено стъкло на вашият Xiaomi Redmi Note 10 Pro 4G ще бъде извършена професионално.

Добре е да знаете, че стъклото играе важна роля при дисплеите, тъй като то предпазва тъчскрийна и матрицата. В случаите когато счупеното стъкло на Xiaomi не бъде сменено на време, то може да доведе до по-сериозно увреждане на дисплея на телефона и цялостния му отказ.

Възползвайки се от смяна на стъкло на Xiaomi Redmi Note 10 Pro 4G, Вие спестявате пари от подмяна на цял дисплей, който може да струва до 2/3 от цената на нов апарат, поради скъпата производствена технология на екраните.

СМЯНА НА СТЪКЛО НА Xiaomi Redmi Note 10 Pro 4G

Както вече споменахме, смяната на стъкло на Xiaomi Redmi Note 10 Pro 4G е изгоден вариант за поправка на засегнатото стъкло, като при този вид ремонт се запазва оригиналния дисплей на телефона, а след поправката той ще възвърне добрия си външен вид и функционалност.

Често в практиката ни се случва клиенти да идват при нас с идеята, че дисплея им е за смяна, а се оказва стъклото. В случай, че ремонта може да излезе по-изгодно, ние ще Ви предложим най-рентабилният вариант, за да можете отново да използвате пълноценно своя телефон Xiaomi.

ВЪЗМОЖНА ЛИ Е ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА?

Отговорът е да. Ако ремонтът е комбиниран с втора услуга или покупка на аксесоар, можете да се възползвате от отстъпка.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА СМЯНАТА НА СЧУПЕНО СТЪКЛО НА Xiaomi Redmi Note 10 Pro 4G?

Според заетостта на техниците в сервиза, смяната на стъкло на Xiaomi може да отнеме от 1 до 3 работни дни, а в случаите когато моделът е с извит екран, ремонта се извършва в рамките на 2 до 4 работни дни.

ЗАПАЗВА ЛИ СЕ ИНФОРМАЦИЯТА В ТЕЛЕФОНА?

Не бива да имате никакви притеснения по отношение на това дали информацията ви ще се запази. Смяната на счупено стъкло на Xiaomi Redmi Note 10 Pro 4G е хардуерна услуга и не касае информацията в смартфона.

ИМА ЛИ ПРОМЯНА В ЦВЕТОВЕТЕ И ЧУВСТВИТЕЛНОСТТА СЛЕД РЕМОНТА?

Смяната на стъкло на Xiaomi Redmi Note 10 Pro 4G не уврежда по никакъв начин дисплея и неговите качества. Можете да сте сигурни, че след ремонта няма да има промяна в цветовете, яркостта, контраста или чувствителността при допир.

В някои случаи след счупване на стъклото се наблюдават жълтеникави петна или ивици на мястото на пукнатините. Те се получават поради натиска и създалото се напрежение, и изчезват след като счупеното стъкло на вашият Xiaomi Redmi Note 10 Pro 4G бъде сменено.

Имайте предвид, че жълти петна по екрана се получават и в следствие на намокряне, като получените от влага петна не изчезват след смяна на счупено стъкло.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ ЗА ИЗВЪРШЕНИЯ РЕМОНТ?

Отговорът е да. Освен за смяна на стъкло на Xiaomi Redmi Note 10 Pro 4G, ние даваме 1 месец гаранция за всички ремонти. Всеки донесен при нас Xiaomi се тества преди и след смяна на стъкло, за да сме сигурни, че ви го връщаме в отлично състояние.

Трябва да знаете също, че след смяна на стъкло на Xiaomi Redmi Note 10 Pro 4G, ако телефонът има производствена гаранция, то тя отпада.

Важно е да отбележим, че стъклото е една от най-увредимите части на телефона и често причинителите на повредите по него сме самите ние.

Необходимо е да уточним, че гаранцията не важи при:

 • следи от изпускане
 • надиране
 • намокряне
 • визуално упражнена сила върху продукта
 • счупване
 • неправилна експлоатация
 • неправилно съхранение

В дългогодишната си практика сме се сблъсквали със ситуации, при които стъклото на екрана е здраво и дисплея видимо изглежда непокътнат, но липсва картина. Обикновено това е в следствие на счупена матрица, а най-честата причина за това е изпускане или натиск върху екрана.

В случай на разлепване:

Добре е да знаете, че в следствие на изпускане или високи температури, най-често през летния сезон, е възможно да се получи разлепяне на стъклото от дисплея, особено когато телефонът е бил оставен за по-дълго на слънце или в затворен автомобил. При това положение можем да предложим подлепяне на разлепеното стъклото без нужда от цялостната му смяна.

В КОИ СЛУЧАИ СМЯНАТА НА СТЪКЛО НА Xiaomi Redmi Note 10 Pro 4G НЕ Е ВЪЗМОЖНА?

Важно е да отбележим, че смяната на счупено стъкло на Xiaomi е възможна единствено в случаите, когато дисплеят е останал незасегнат от удара.

В случай, че забелязвате:

 • Черни петна по дисплея
 • Поява на черти
 • Неработещ тъч
 • Премигване на екрана
 • Нарушена чувствителност

То Вие се нуждаете от смяна на дисплей на Xiaomi.

 • София бул. "Мария Луиза" 102 Централна Автогара
  0896988488
 • София ул. "Йордан Йосифов" 7 - зад спирката, Студентски град
  0890418888
 • София бул. "Михаил Д. Скобелев " 56 , срещу МВР болница
  0876987676