Най-баналната причина за проблеми при зареждане

Най-баналната причина за проблеми при зареждане

Мобилните ни телефони са с нас почти непрекъснато, поради което са подложени на различни външни условия, които често причиняват неизправности по тях. В нашият сервиз за телефони в София ежедневно приемаме различни мобилни устройства за поправки, а една от най-извършваните е свързани с проблеми при зареждане.

Първата ни мисъл в такива моменти е, че проблемът е в зарядното устройство и най-лесният начин да разберем дали това е така е да опитаме с различно. В случай, че не разполагате с второ зарядно за мобилният си телефон, можете да посетите някой от нашите магазини за телефони в София, а ние ще Ви съдействаме с това да установим причината телефонът Ви да не се зарежда.

Един от най-честите причинители на проблеми при зареждане е замърсяването на буксата. Както вече споменахме, мобилните ни телефони са с нас непрестанно и в не малко случаи основните причинители на замърсяване на буксата са джобовете на мъхести дрехи, фини песъчинки и други.

Нерядко натрупалото се замърсяване бива набивано по-навътре в зарядната букса с всяко поставяне на кабел в нея, а последствията от това могат да са:

Ако изпитвате някой от изброените признаци на замърсена зарядна букса, ние можем бързо и на разумна цена да поправим проблема в зареждането с елементарно почистване, без да се налага телефонът да бъде отварян или ремонтиран.