MacBook сервиз - извършваме ремонти и на лаптопи Macbook

MacBook сервиз - извършваме ремонти и на лаптопи Macbook

В сервизът на MLgroup можете да се възползвате от ремонт на лаптопи MacBook със софтуерен или хардуерен проблем. Разполагаме с професионално сервизно оборудване и опитни техници, които ще направят безплатна диагностика на вашият MacBook за да установят причинителя на повредата, предлагайки оптимално решение. Извършваме и ремонт на намокрен MacBook или такъв, които е имал контакт с всякакъв вид течности.

Често срещани проблеми при Macbook

Някои от най-често срещаните проблеми с лаптопи MacBook, за които имаме решение са:

Освен от сервиз за MacBook, при нас можете да се възползвате от почистване или ъпгрейд, в случай че желете повече оперативна памет (RAM) или диското пространство, като това е възможно само за някои модели лаптоп.

Предлагаме също смяна на батерия на Macbook, с възможност за избор между нова, оригинална батерия и такава, която е свалена от друг лаптоп. Част от моделите MacBook, на които сменяме батерия са:


При нужда от сервиз за MacBook не се колебайте да се свържете с нас по телефона или да посетите някой от обектите ни в София. Ние ще извършим безплатна диагностика на повреденото устройство, давайки гаранция за всеки един ремонт!