Извършваме смяна на стъкло на камера

Извършваме смяна на стъкло на камера

Повечето от днешните смартфони разполагат с двойна, тройна или дори четворна основна камера, която е покрита от предпазно стъкло. Заради тънките корпуси се наблюдават все повече модели, чиито основни камери изпъкват над тялото на телефона, поради което често се случва след изпускане предпазното стъкло на камерата да се счупи или надраска.

Надрасканото стъкло на камерата възпрепядства нормалното правене на снимки и често се наблюдават петънца, точки или ивици поради драскотините. Добре е да знаете, че стъклото на камерата има важна защитна функция за лещите и счупването му не бива да се неглижира.

Смяна на счупено стъкло на камерата е необходимо поради факта, че и най-дребните прашинки могат да увредят лещите, в следствие на което камерата да спре да фокусира или да се наложи цялостната и подмяна.

Как да разберем дали камерата ни е увредена?

Най-лесният начин да разберем дали камерата ни увредена е като я насочим към чисто бял лист или стена. Ако наблюдавате бледи петна, то лещата на камерата е увредена и тъй като е прекалено фина не подлежи на ремонт и се налага смяна на цялата камера.

Често се случва клиенти да ни питат дали телефонът им ще остане водоустойчив след смяна на стъкло на камерата. Въпреки, че стъклото се сменя по оригинална технология, ние не препоръчваме телефонът да бъде мокрен след неговата смяна.

Един от най-надеждните начини за защита е използването на стъклен протектор за камера, който можем да Ви поставим в магазините ни за телефони в София. Разполагаме с протектори за камера за модели като Samsung, iPhone, Xiaomi, Huawei и други, които могат да бъдат разгледани и в сайта ни, а в случай, че не намирате протектор за камера за вашият модел, то можете да се свържете с нас на някой от посочените телефони в сайта или като ни посетите на място.

В нашият сервиз за телефони в София можете да се възползвате от смяна на стъкло на камера за марките:

Ние гарантираме, че след смяна на стъкло на камера, ще можете отново да се насладите на заснемането на снимки и видео, а подмененото стъкло ще бъде с качествата на оригиналното, поради което можете да сте сигурни, че няма да има промяна в цветовете на изображенията.