Galaxy Ring ще е новият умен аксесоар на Samsung

Galaxy Ring ще е новият умен аксесоар на Samsung

От известно време насам се загатваше за работата на Samsung върху нов умен аксесоар. През последните месеци стана ясно, че това устройство ще бъде умен пръстен, който ще е част от екосистемата на Samsung. Последните месеци, се носеха доста слухове, че ще го представят заедно с новите им модели от S-серията, а именно Galaxy S24, S24+ и S24 Ultra.

Въпреки това, той не бе представен, а по последни данни от Samsung, премиерата му е отложена за края на тази година или началото на 2025г.


Дизайнът все още не е окончателен, тъй като за момента идва може би твърде голям. От компанията имат за цел да ги направят възможно най-компактен размер и да има колкото се може повече полезни функционалности. Има вероятност пръстена да бъде пуснат в продажба в няколко размера. За разработката му Samsung си партнира с няколко различни компании.


В крайна сметка, целевата дата на представянето на новият продукт, е третото тримесечие на тази година, когато ще анонсират и новите модели сгъваеми телефони Samsung Galaxy Z Flip 6 и Samsung Galaxy Z Fold 6.
Възможно е южнокрейците да разработят и вариант на пръстена, който да е съвместим и с устройства със смесена и разширена реалност.