Важна информация за iPhone потребителите

Важна информация за iPhone потребителите

Преди няколко дни Apple въведи поправки, касаещи ремонтирани телефони iPhone, които имат съобщение за неоторизирана намеса. Въпросното съобщение засяга всички по-нови модели от iPhone XS (включително) и се появява след неоторизирана смяна на дисплей или батерия, а потребителите използващи такива устройства ще изпитат невъзможност за ъпдейт на iOS през мобилното си устройство.

В случай, че използвате ремонтиран iPhone със съобщение за неоторизирана намеса, Вие няма да можете да го ъпдейтнете директно от настройките на телефона, поради появата на грешка. Към момента няма информация поправките да засягат ъпдейтването на iOS през iTunes на компютър или Mac.

Добре е да знаете, че в нашият сервиз за телефони в София, можете да се възползвате от смяна на дисплей или батерия на iPhone без поява на съобщение за неоторизирана намеса. При нас ще получите от оптимални срокове за поправка на iPhone и гаранция за всеки извършен ремонт.

Важно:

Ако дисплеят или батерията вече са били подменени в друг сервиз и стартият дисплей или батерия не са налични, то на този етап проблема ще остане неразрешим. В случай, че пазите оригиналната батерия или дисплей, има вариант да премахнем съобщението.

Ако телефонът Ви е претърпял ремонт и се чудите дали имате въпросното съобшение, можете да проверите най-лесно като отворите настройките и погледнете дали имате известия със следните съобщения.