Удароустойчив хидрогел протектор от ново поколение (Видео)

Удароустойчив хидрогел протектор от ново поколение (Видео)

Сред гамата от протектори тип хидрогел, вече има и такъв, който можем да наречем удароустойчив. Хидрогел протекторите са налични за почти всички марки и модели мобилни телефони на пазара, тъй като се изрязват спрямо конкретния телефон посредством специален плотер, в чиято система са въведени стотици видове мобилни устройства.

Стандартните хидрогел протектори, наричани още "фолио", са изработени от TPU (термопластичен полиуретан), който ги прави еластични, високо устойчиви на драскотини и пръстови отпечатъци, и изключително подходящи за телефони с извит екран, тъй като се сливат с дисплея.

В магазини MLgroup вече е наличен и хидрогел протектор за екран от ново поколение, който освен ултратънък и прозрачен е и удароустойчив. Различното при него е, че при поставяне се обработва с UV светлина, придобивайки 5H твърдост, а усещането при допир е същото като при стъклените протектори от висок клас. Също така, поради факта че е ултратънък, удароустойчивият хидрогел протектор не нарушава цялостната си структура при удар, а се деформира единствено на понеслото щета място.